A Na'Vi csúnya pofonba futott bele, a Renegades pedig sokakat meglepett

A Na'Vi csúnya pofonba futott bele, a Renegades pedig sokakat meglepett

Végéhez közeledik az EPL 8. szezonja, ma már a legjobb 4 csap össze.

Ne felejtsétek el, hogy ma délután 16 órától ismét magyar nyelvű közvetítéssel várunk titeket a már megszokott helyen, a Magyar Esport TV Twitch csatornáján, ahol a roppant izgalmasnak ígérkező EPL elődöntői mellett egy nyereményjátékkal is várunk titeket, aminek során egy brutál erős Honor Play okostelefont nyerhettek egyetlen raffle paranccsal. Délután 4-ig azonban még van időnk, –addig is nézzük meg hogyan alakultak a tegnapi negyeddöntők.

Nézd az Esport1 közvetítését és nyerj Honor Play okostelefont!

Mától egészen vasárnap estig nevezhettek az élő adásban a nyereményjátékra!

Renegades vs. mousesports

Gyanítom mindenki ezt a mérkőzést várta a sokkal egyoldalúbb összecsapásnak a két negyeddöntő közül, hát éppen ellenkezőleg alakult. A Bo3-as küzdelem első pályáján a Renegades alaposan meglepte a mouz csapatát, 14-1-es félidőt tudott zárni az ausztrál többségű csapat Cache támadó oldaláról. A mouz szurkolók csak a fejüket tudták fogni, bárhol, bármilyen helyzetben a Renegades bizonyult erősebbnek, akik végül könnyedén zárták le a pályát 16-4-es eredménnyel. Az ausztrál csapatnak minden esélye meg volt megnyernie ezt a mérkőzést, hiszen a második pályán, Mirage-on is vezettek 14-11-re, azonban az utolsó néhány körre nagyon szétesett a támadásuk és a mouz visszahozta magát egészen a pálya megnyeréséig. Train volt a mindent eldöntő helyszín, ahol mintha Cache fordítottját láthattuk volna. Ezúttal a Renegades szurkolók fogták a fejüket a 3-12-es félidő után. Támadó oldalon még sikerült néhány kört hoznia a Renegades-nek, de ez közel sem volt elég, végül a mousesports csapata nyerte meg Train-t (9-16) és így vele a mérkőzést is. 

Team Liquid vs. Na'Vi

Ahogy már említettem, a két negyeddöntő közül a Liquid és a Na'Vi küzdelme ígérkezett izgalmasabbnak, az ukrán szurkolók legnagyobb bánatára azonban a Na'Vi újfent beleszaladt egy csúnya vereségbe. A meccs persze itt is Bo3 volt, a mouz és a Renegedes összecsapásával ellentétben itt azonban elég volt két pálya is, hogy győztest hirdessünk. Ahogy a rossz nyelvek szerint ismerjük, s1mple és electronic a csapat két húzóembere, ők ketten most is meglőtték a maguk fragjeit és Edward is közel pozitív statisztikában zárta Infernot, de a győzelemhez ez még sem volt elég. Dust2 majd a már említett Inferno volt a küzdelem két pályája és nincs mit szépíteni rajta, a Na'Vi a két pályán összesen tudott 10 kört hozni.

A Liquid földbe döngölte az ukrán és orosz játékosokból álló csapatot, így az amerikaiak jutottak az elődöntőbe, ahol TACO a Liquid színeiben volt társai ellen, a Made in Brazil csapatával szemben fog játszani. A másik elődöntőben a mouz és az Astralis találkozik majd, így újra minden körülmény adott, hogy egy újabb Astralis vs. Liquid döntőt lássunk majd vasárnap. Tartsatok velünk ma délután is a Magyar Esport TV Twitch csatornáján!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!