Könnyen lehet, hogy egy új healt kapunk a következő frissítéssel

Könnyen lehet, hogy egy új healt kapunk a következő frissítéssel

Emellett a Durr Burger esemény is alakulóban lehet.

Aki huzamosabb ideje játszik aktívan a játékkal az észrevehette, hogy bizony a rengeteg bekerülő tárgy mellett a gyógyító eszközök kicsit háttérbe szorultak. Komoly frissítést kapott a Slurp Juice és az almák/gombák is rengeteget segíthetnek vészhelyzetekben, –de sajnos az elmúlt időben csak fegyverek és különböző mozgást segítő tárgyak kerültek a játékba, éppen ezért sokszor nehezebb healt találni, mint bármi mást. Ezt a Pop-up Cup-okon úgy oldották meg, hogy életet és most már alapanyagot is kapunk vissza a gyilkosságokért, amit sokan már az alapjátékban is látni akarnak, –hisz szinte minden alkalommal kevesebb healje lesz annak a játékosnak, aki aktívan harcol, mint annak, aki végig campeli a játékot.

Ezt valószínűleg az Epic is észrevette; a jelek és az adatbányászok szerint hamarosan egy teljesen új –úgynevezett consumable– érkezik, ami lehet heal is, de például valami olyan is, mint a nemrég reworkolt lufi.

Később viszont egy másik fontos érdekességet is találtak, hisz a DurrBurgerPickup és a DurrDrunkPickup fájlt is frissítették

Egyelőre ez két dolgot jelenthet. Azt, hogy hamarosan tényleg megérkezik a Durr Burger esemény, ami a jéghegy és a hetedik szezon miatt egy kicsit háttérbe szorult, vagy éppen végre érkezik akár kettő új gyógyító eszköz is. A Fortnite Burgerrel az életünket tölthetnénk fel, míg az itallal shieldünket gyarapíthatnánk. Az aktív játékosok ezt biztosan támogatnák, hisz healt találni sokszor már tényleg lehetetlenség, –így egy kis vérfrissítés mindenféleképpen ráférne a jelenlegi arzenálra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!