Egy játékos elkészítette Dust2 tökéletes mását a Fortnite kreatív módjába

Egy játékos elkészítette Dust2 tökéletes mását a Fortnite kreatív módjába

Olyannyira jól sikerült, hogy a két rajongótábor is inkább dicsérte, minthogy versenyeztek volna, hogy melyik játék a jobb.

A Fortnite hetedik szezonja épphogy csak megérkezett, de emellett a fejlesztőknek egy másik hatalmas bejelentése is volt, hisz megjelent a kreatív mód, ahol –csakúgy, mint egy Minecraft-ban vagy a legtöbb játék pályaépítő módjában– azt, és úgy csinálhatunk, amit csak akarunk. Erre még egy külön felhívást is bejelentett az Epic Games, hisz a pálya egyik részét, Risky Reels-t, teljesen lerombolták, helyére pedig egy hatalmas beton felület került, ahova folyamatosan várják az építményeket. Idővel az egyik, közösség által készített művet valószínűleg be is rakják a játékba, így mindenki lázasan belekezdett az építkezésbe. Sokan más játékokból nyertek ihletet, így megszületett a CoD-ból Nuketown és Rust, míg a CS:GO-ból Cache és Dust2, utóbbi pedig elképesztően részletesre sikerült:

I built Dust II from CS:GO alone in creative mode and it only took me 7 hours from r/GlobalOffensive

Összesen 7 órát dolgozott vele a készítő, és tényleg mindent beleadott, hogy a tökéletesség határait súrolva készítse el a pályát. Rengeteg alkalommal megfordultam már Dust2 pályáján, de a játékos által készített mű és a hivatalos pálya között csak egyetlen különbséget véltem felfedezni, méghozzá azt, hogy CT felől "B"-re három helyen is be lehet menni a klasszikus kettő helyett, –de itt valószínűleg felhasznált valamennyit a művészi szabadságból vagy csak dísznek van ott az az ajtó és terasz. Mint említettem, jó érzés volt látni, hogy a CS:GO közösség tagjai is elismerően nyilatkoztak a pályáról és még azt is bevallották, hogy ezen a D2-n adnának egy esélyt a játéknak. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben még több klasszikus map fog előkerülni több FPS játékból is, és valamiért úgy érezzük, hogy csak idő kérdése, míg valaki egy olyan dolgot épít, amitől még ennél is jobban leesik az állunk, hisz a lehetőségek tárháza áll előttünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!