Rövid gondolatok a Rastakhan's Rumble első napjairól

Rövid gondolatok a Rastakhan's Rumble első napjairól

Összefoglaltuk az elmúlt napok eseményeit a statisztikák és a tapasztalatok alapján!

December 4-én este hét órakor megérkezett a Hearthstone utolsó 2018-as kiegészítője, a Rastakhan's Rumble. Az első tapasztalatok alapján a 135 új lap változásokat hozott a játékba, amik lehet nem tűnnek jelentősnek, de néhány következtetést levonhatunk belőlük. Rövid gondolatok következnek az elmúlt négy nap történéseiről!

Mindent megadunk, csak használjátok

Az eddig csak ritkán, vagy sosem látott paklik sorából kiemelkedik az Odd Mage, ami népszerűségben és eredményességben is a mostani kiegészítő legsikeresebb projektjévé vált rövid idő alatt. Az erősített Hero Power és a páratlan mechanikára épülő kártyák együtt egészen a Tier 2-ig emelték Jainat, akinek szüksége is volt erre, mivel a Mana Wyrm nerf óta nem igazán találta a helyét. Ha szeretnétek valami újat, akkor a Blizzard által tolt Odd Mage szekérre kapaszkodjatok fel bátran és élvezzétek, ahogy záporoznak a győzelmek.

Erős volt, erős maradt

A Boomsday meta utolsó hónapjában kirobbanthatatlan volt a Hunter a legerősebb deckek toplistájáról. A Deathrattle és Secret változatok továbbra is brutálisan hatékonyak maradtak, Rastakhan's Rumble ide, vagy oda. Hozzájuk csapódott régi ismerősként a Spell Hunter és össze is állt Rexxar triumvirátusa. A Recruit Hunter ne tévesszen meg titeket: az a Deathrattle Hunter csak álcázni próbálja magát.

Lehet belőlük valami

Több pakli is van, aminek az alapjai már készen vannak, de még finomításokat igényel, hogy valóban meghatározó legyen a Rastakhan's metában. Az OTK Paladin megkapta a Time out!-ot, a Shirvallah-t, a Flash Healt és a High Priest Thekalt, amik köré próbálnak a profik valamit építeni. A Pirate Rogue és a Dragon Warrior egyelőre még maga sem tudja, hogy milyen stílusban képes kellemes meglepetést okozni a játékosoknak. Even Pirate, vagy Kinsgbane Pirate Rogue; Odd Dragon, vagy Control Dragon Warrior? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására még várnunk kell. 

Párosan szép az élet: legendképes Even Pirate Rogue

A sokak által várt Even Pirate Rogue-ot sikerült tökéletesítenie Monsantonak. A kiforratlan metában szó szerint hasít Valeera!

Egyelőre kiszámíthatatlan, hogy a Standard meta milyen irányt vesz, ezért még nincs meg az a 10-15 pakli, amit nyugodt szívvel ajánlhatnánk craftolásra. Ha nem szeretnétek az új lapokkal játszani, de rendelkeztek a Boomsday's Project legfontosabb lapjaival akkor irány az Even Warlock / Odd Paladin / Taunt Druid. / Even Shaman Ezek a változatok még mindig kiválóak, –annak ellenére, hogy semmit sem változtak az elmúlt hetekben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!