Tippek és trükkök a CS:GO Battle Royale módjához

Tippek és trükkök a CS:GO Battle Royale módjához

Megosztotta a közösséget, pedig van potenciál a CS:GO Battle Royale módjában.

A CS:GO-ba is megérkezett a Battle Royale és ha nem is nyerte el mindenki tetszését, egy egész korrekt játékmódot kaptunk. Már olvashattátok orobeRto véleményét a Danger Zone módról, –most pedig nézzünk néhány tippet és trükköt ami segítségedre lehet, hogy a 16 főből te kerülj ki nyertesként.

VIGYÁZAT! Szubjektív vélemény a CS:GO Battle Royale módjáról

orobeRto | 18/12/10 10:05 December 6-án a nagyérdemű előtt is napvilágot látott a CS:GO saját battle royale módja (továbbiakban BR), vagyis a Danger Zone. Sokakban –így bennünk is– felmerült a kérdés, hogy a látszólag már telített piacon, hoz-e bármilyen újdonságot a Counter-Strike túlélősdi.

Legjobb barátod a tablet

Sokkal többrétegű eszköz, mint az elsőre látszik. Először is remekül láthatod rajta a saját és ellenfeleid hollétét, persze csak az adott területre kivetítve, nem a pontos helyzetüket, másrészt pedig fejleszthető és akár csaliként is használható. A tablet fejlesztések közül én egyedül az elsőt ajánlom, amivel felgyorsul a megrendelt termékek szállítása és az ellenfelek drónjainak mozgását is láthatod rajta. Azt is érdemes tudni, hogy ha rendelsz valamit, akkor a drón nem a karaktered pozíciójára fog menni; nem téged követ hanem a nálad lévő tabletet. Így például 1v1-ben remekül lehet csapdát állítani, hiszen eldobod a tableted, rendelsz valamit, majd biztos távolból várod a tableted pozíciójára érkező utolsó ellenfeled.

Hangok

A CS:GO bármely játékmódjára, így a Danger Zone-ra is igaz, hogy nagyon fontos szerepet játszanak a hangok. Minden lépésednek, minden ugrásodnak hangja van, gyors loot után érdemes végig sétálva közlekedni –kivéve ha nagyon nyílt terepen vagy–, így te szinte láthatatlan maradsz az ellenfeleid előtt, az ők lépéseit pedig még jobban meghallhatod. Mivel nem biztos, hogy nálad lesz az erősebb fegyver 1v1-ben a lopakodás akár a győzelemről is dönthet.

Okosan vásárolj

A lootolható pénz mellett ellenfeleid megöléséért, és még azért is kapsz pénzt, ha minél tovább életben maradsz. Pazarolni így sem igazán jó, inkább gondold meg kétszer is, hogy mit rendelsz magadnak a drónnal. A famas, galil páros véleményem szerint teljesen felesleges és egyébként is sok idő és energia összekalapozni vagy összelőni rá a pénzt. A scout talán jó lehet, de ez attól függ, hogy a pálya éppen melyik területén használod. Sokkal hatékonyabb ha a dobozokból összeszedhető smg-ket vagy shotgun-okat használod és inkább ezekhez a fegyverekhez rendelsz magadnak lőszert, kevlárt vagy esetleg plusz gyógyszert. Ha mindenképpen nagy tűzerőt akarsz magadnak, érdemes lehet rámenni a drop-okra, –de nyilván azokra sokan fenik a fogukat.

Lőszer

Borzasztó kevés lőszert kapsz alapból, bármelyik fegyvert is találod meg, és a dobozokból sem igazán lehet komoly mennyiséget összeszedni. Az azonban viszonylag keveseknek van fejben, hogy ha olyan fegyvert találsz amiből már van egy nálad, akkor annak a lőszerét megkapod. Tegyük fel, hogy egy Five-Seven pisztoly van a kezedben és találsz még egyet, ekkor nem cseréli le a másik pisztolyra, hanem megkapod az annak a tárában lévő lőszert.

Nagy értékű célpont

Biztos találtatok már egy fekete aktatáskát a pályán véletlenül, benne egy papírral. Amennyiben azt felveszed, a játék kijelöl neked egy nagy értékű célpontot, akinek a likvidálásáért plusz pénz üti a markod. Még ha nem is vagy az a nagy vadászós, mindenkit lelövök típus, érdemes felvenni a táskát ha megtalálod, hiszen a térkép ezután egyértelműen fogja jelölni a célpontod helyzetét, így egy ellenfeledről máris biztos információd van.

Ezek lettek volna az én tippjeim, –de ha nektek erősebb trükkök vannak a tarsolyotokban, nyugodtan írjátok meg a kommentek között.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!