Az Astralis vs. Liquid EPL döntő legszebb és legfontosabb lövései

Az Astralis vs. Liquid EPL döntő legszebb és legfontosabb lövései

Az eredményre számíthattunk, –ettől függetlenül mindkét csapat remek formában volt.

Egy újabb Astralis - Liquid döntőt láthattunk tegnap este az ESL Pro League 8. szezonjában és bár az Astralis ezt a döntőt is könnyedén behúzta, mindkét csapat remekül játszott. A legszebb és/vagy legfontosabb körökről, lövésekről láthattok most egy szubjektív válogatást.

Ezúttal valóban arannyal díjazták a győztest, az Astralis lett az Intel Grand Slam első győztese!

Nem lehet fogást találni a dán csapaton, idén gyakorlatilag mindent megnyertek.

Train a dánok választása volt, ennek ellenére a Liquid képes volt nem csak megszorongatni itt az Astralist, de le is győzni őket. Végig az amerikai csapat dominálta a játékot, –különösen Twistzz és ELiGE villogott–, utóbbinak köszönhetjük ezt a remek 1v3 megoldást is.

Mirage első fele is Liquid vezetéssel zárult, azonban rögtön a második pisztolykörben gla1ve megmutatta milyen is a dán védelem. Fantasztikus 4K-t pakolt a körben, a dánok pedig betonbiztos CT oldallal nyerték a pályát.

A Team Liquid fiatal játékosa Twistzz ezúttal is remek formában volt: ha rajta múlott még az 1v2 helyzetekből is a Liquid kerül győztesen. Elképesztő pontosság és hihetetlen agymunka amivel észrevette a lehetőséget és meg is oldotta a helyzetet.

Nem kellett azonban félteni a dánok oldaláról Magisk-ot sem, a kört már bukta az Astralis de ez nem azt jelenti, hogy ne próbálnának még kárt okozni az amerikaiak bankjának. Magisk egyetlen USP-vel fejelte ki a banánban menteni készülő Liquid játékosokat.

Sokan 50-50 pályának mondták Dust2-t és azt várták, hogy a Liquid megnyeri azt, –az amerikai szurkolók bánatára nem így történt. Ettől függetlenül a Liquid itt is meg tudta szorongatni a dánokat, Twistzz és NAF párosa a 2v4 kört is sikeresen lehozta.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!