Budapest Esport MeetUp: szerencsejáték és az e-sport

Budapest Esport MeetUp: szerencsejáték és az e-sport

Érdekelnek a szerencsejátékok, fogadnál az e-sport eseményekre? December 13-án egy kiváló előadásra invitálunk titeket az Esport MeetUp szervezésében!

A Budapest Esport MeetUp decemberi programjainak témája a szerencsejáték és az e-sport kapcsolata. Ha érdekelnek az e-sport fogadások, szeretnél többet megtudni a jelenség jogi hátteréről, akkor gyere el és hallgasd meg Kállai Péter előadását!

Kállai Péter 2008 óta ír tudományos cikkeket a sportfogadásokkal kapcsolatban. Jelenleg a Szerencsejáték Zrt. oddsmestere és a az e-sportfogadás bevezetését előkészítő csapat tagja. Előadásának címe: E-sport és fogadás, lehet két jó barát?

Prezentációjában érinti a Szerencsejáték Zrt. jövőbeli terveit az e-sportfogadással kapcsolatban, majd a kerekasztal-beszélgetés során kitér a bonyolult jogi háttérre és az e-sportfogadás technikai megvalósítására is.

Az esemény helyszíne: Hyp-R.hu Zone, 1088. Budapest, József körút 13.

Az esemény időpontja: 2018. december 13. csütörtök 18:30-tól

Ha szeretnél te is előadni a Budapest Esport MeetUp rendezvényein jelentkezz a nemeth.beatrix@esportmilla.hu, vagy a hodozsan.daniel@esportmilla.hu email címeken.

A részvétel DÍJMENTES!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!