Az Epic az első repülőgép nerfen gondolkozik, túl biztonságos benne maradni

Jelen pillanatban semmi nem ösztönzi a játékosokat arra, hogy a gép szétrobbanása előtt elhagyják a repülőt, –a fejlesztők ezen szeretnének változtatni!

A való életben egy szétrobbanó repülőgépen maradni nem a legjobb ötlet: elég kis esély van arra, hogy élve, sőt mi több, egy darabban kerülünk ki a roncsok közül, –a Fortnite-ban jelenleg ez azonban másképp van. A hetedik szezon nagy újdonsága, az X-4 Stormwing Plane egy igen érdekes szerkezet lett, aminek az előnyeit és hátrányait még mindig puhatolja a közösség.

Van azonban egy olyan probléma, hogy jelen pillanatban nyugodtan maradhatunk a gépben egészen addig, amíg szét nem lövik azt alólunk, –ugyanis semmilyen sebzést nem kapunk a gép robbanásából. Az Epic ezen a folyamaton szeretne változtatni, de pontosan még ők sem tudják, hogy hogyan lenne az igazi. A jelenlegi terveikben az szerepel, hogy a robbanáskor a fedélzeten tartózkodó játékosok valamennyi sebzést kapnának. Ezt Eric Williamson írta Twitteren, miután egy játékos megkérdezte, hogy van-e erre vonatkozóan valamilyen tervük.

A közösség már egyszer foglalkozott a témával; néhány nappal ezelőtt egy játékos azt tanácsolta, hogy 50 sebzés ideális lenne. Erről azonban hamar eldőlt, hogy a repülőgép életerejéhez és sebességéhez mérve túl sok lenne, így egy másik játékos azt tanácsolta, hogy +25% életerő a gépnek, de 50 sebzés az utasoknak robbanás esetén fair üzletnek tűnhet.

There should be a penalty for being in the plane while it's destroyed from r/FortNiteBR

Mivel még az Epic is gondolkozik a megoldáson, sanszos, hogy a következő 7.01-es frissítésnél ezt a módosítást nem kapjuk meg, –ám lesz egy másik apró, de annál fontosabb újítás: a járművek is kapnak egy életerő csíkot.

Sokszor van az a probléma, hogy a sofőr egyáltalán nem látja mennyi életereje is van még a járgányának, így pedig elég nehéz kalkulálni bizonyos szituációkban. Ez leginkább a repülőkre igaz, az ATK-n és a quadon ugyanis egész jól látható, hogy mennyi szufla van még bennük, persze sokszor azoknál is már csak az utolsó 50-100 HP-nál.

Ezt a hiánypótló újdonságot is Eric Williamson erősítette meg Redditen.

Card

Az Epicnek tehát vannak ötletei a járművekre vonatkozóan is. Könnyen lehet, hogy a repülő más nerfeket is fog kapni majd, hogyha a fenti változtatás bejön rá, a közösség szerint ugyanis túlságosan erős. Nos, tény és való, hogy egy kamikaze típusú támadásnál aligha tehetünk bármit is ellene.

Ti mit gondoltok ezekről a módosításokról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!