Ideje rápörögni a Loot Boxokra!

Ideje rápörögni a Loot Boxokra!

Alig pár perce tették közzé a Loot Boxok tartalmát, de máris mindenki elvesztette az eszét.

Percekkel ezelőtt tették közzé a World of Tanks hivatalos oldalán a Loot Boxokról szóló hírt, –és tartalmuk garantáltan felcsigázza majd a kedélyeket. Lássuk, hogy mit nyithatunk a dobozokból!

A nagy Loot Boxok

Nagy Loot Boxokhoz pénzért juthatunk. Választhatunk a Magic, a New Year, a Lunar és a Christmas dobozok között, –amik természetesen különböző stílusú díszítő elemeket adnak majd. A nagy dobozok biztosan adnak egy ötös szintű díszt, egy darab I-V közöttit, 250 aranyat, és ezenfelül további 250 aranyat, kreditet, prémium napot, tier V-ös vagy tier VIII-as prémium tankot. Fontos kihangsúlyozni, hogy ha duplán nyitjátok ki valamelyik prémium tankot, akkor az árát aranyban kapják meg.

Tier V-ös tankok Tier VIII-as tankok
105 leFH18B2 E 25*
M4 Improved IS-3A
KV-220-2 Object 252U Defender
Turán III Prototípus Rheinmetall Skorpion G

*Az E 25 nem tier VIII-as tank, de mindenki érti, hogy miért került be a Loot Boxokba, –így ezt nem is taglalnánk különösebben.

Ez még nem minden!

Minden dobozból ötödik elemként különleges álcafestések bonthatóak a BatChat-hez, az IS-7-hez, a Grille 15-höz és a T57 Heavy-hez. Galériánkra kattintva további képeken tekinthetitek meg az egyedi stílusokat.

Örültök a Loot Boxok tartalmának? Valami ilyesmire vártatok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.