Az Avengers 4 előzetes alkalmából talán visszatérhet a Thanos mód

Az Avengers 4 előzetes alkalmából talán visszatérhet a Thanos mód

A Thanos mód fájljai ismét előkerültek a játék bugyraiból!

Néhány nappal ezelőtt a Marvel kiadta a Bosszúállók (Avengers) következő részének előzetesét, ami kellőképpen felhype-olta az embereket a 2019 tavaszának végén érkező filmre.

Köztudott, hogy az Epic a Marvellel együttműködve kiadott 2018 májusában egy igen különleges játékmódot, ahol a Végtelen Kesztyűt húzhattuk a kezünkre, hogy elpusztítsuk az egész lobby-t. A módnak igen nagy sikere volt, ám viszonylag hamar odébb is állt, –azóta pedig a közösség csak reménykedik benne, hogy visszatér. Nos, minimum egyszer még láthatjuk majd a módot, a Bosszúállók 4 megjelenésénél szinte fixen beteszik majd, ám talán hamarabb is találkozhatunk majd a móddal.

Az adatbányászok több erre utaló jelet is találtak; a mód fájljai ismét felbukkantak, illetve egy hanganyag is előkerült.

A trailer ugyan három nappal ezelőtt jött ki, ám az elmúlt egy hétben az Epic Games erőforrásai –mind a fejlesztők, mind a rendszereik– eléggé le voltak terhelve a szezonváltás, illetve a Creative mód miatt. Könnyen lehet, hogy az Epic nem akart kockáztatni egy összeomlást, vagy pedig a Marvellel egy későbbi mód aktiválást beszéltek meg, ezzel is elnyújtva a hype-ot.

Persze mindez csak spekuláció, mérget azért ne vegyünk rá, –ám a fenti információk alapján bármikor visszatérhet a mód.

Jelenleg az Infinity Blade fogja felforgatni az általános játékmódokat, a fegyver ugyanis hasonló szintű dolgokra képes, mint Thanos. Egyik kollégánk meg is jegyezte, hogyha igazán nagyot akar rántani az Epic, akkor jöhetne egy Thanos vs. Infinity Blade LTM. Elképzelésnek nagyon jó, de szemmel látható jelei egyelőre csak a Thanos módnak vannak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!