Ha azt hitted a Kisördög Teemo kreatív, akkor még nem találkoztál a Grannie skinnel

Grannie, avagy a megöregedett kislány.

Láttunk már a LoL közösségtől számos impozáns –sőt, egyenesen meghökkentő– koncepció kinézetet, amelyek általában mindig egy olyan részét fedték le a hősöknek, amelyekre a Riot hivatalos kinézetei nem voltak képesek. Gondolhatunk itt arra, hogy egy olyan hősre készültek, akinek évek óta csak egy-két kinézete van –ilyenből ugyanis van egy pár. Vagy érthetjük alatta azt is, hogy a karakter egy olyan stílusjegyét ragadta meg, amivel tökéletes hangsúlyba tudott lépni. Ilyen volt például a Kraken Vel'koz is.

Egy csillogó rajongói kinézet, -avagy Crystal Priestess Taliyah

Ezt az ámulatba ejtő rajongói kinézetet szívesen látnánk még az élő szervereken is!

Egy LoL rajongó művész, moomyell most még magasabbra tudta helyzeni a lécet, még pedig azért, mert az ő koncepció skinje a mögötte húzódó rém egyszerű elképzeléssel talál telibe. Annie-t senkinek sem kell bemutatni: a LoL kislánya immáron közel egy évtizede ugyanannyi idős, a Riot nem tesz semmit azért, hogy rajta, vagy bármelyik karakteren látszódjon az idő múlása. Ez nem is feltétlen baj, –magán a karakteren nem is kell látszódnia–, ám egy-egy skinnel néha fel lehetne dobni a témát. Moomyell Grannie skinje pontosan ezt teszi lehetővé, az idős korba lépett, és immáron talán lecsillapodott Annie egy zseniális elképzelés.

A legszebb az egészben pedig az, hogy az alkotó még a képességek megjelenését is leírta:

  • A Q képességével Grannie egy karamellás cukrot dob az ellenfeleire
  • A W képességével Grannie kenyérmorzsa hullámot bocsát ki magából
  • Az E képességével Grannie becsomagolja magát és Tibberst néhány régi szövetbe, amivel csökkenti a kapott sebzés mértékét
  • Az R képességével Tibbers egy újsággal a kezében üldözi a célpontját

Jól látható, hogy a varázslatok mindegyike egytől egyig a klasszikus időskori elemeket tartalmazza, amelyek csak még jobban emelik a skin színvonalát.

Ti örülnétek egy ilyen kaliberű kinézetnek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!