Ha GuardiaN megszerzi a Major trófeát, nagy valószínűséggel visszavonul

Ha GuardiaN megszerzi a Major trófeát, nagy valószínűséggel visszavonul

Érdekes Steam beszélgetés látott napvilágot a GuardiaN és egykori csapattársa, seized között.

Egy Steam beszélgetés került fel ma a Reddit oldalára, melynek két részvevője, egykoron egy csapatban játszó játékosok volta; a jelenleg FaZe csapatát erősítő GuardiaN, és a jó ideje már csapat nélküli orosz seized.

A beszélgetésben először az jött szóba, hogy lesz-e esetlegesen csere GuardiaN csapatában, és ha igen mikor, seized ugyanis rettentően kíváncsi volt, ám GuardiaN csak annyit felelt arra a kérdésre, miszerint a BLAST Pro Series lisszaboni állomása után cserére szánná el magát a FaZe, hogy: "Talán... Ki tudja..." 

Seized azonban konkrétan azt is megkérdezte, hogy a csapat dán tagja, Karrigan fogja-e otthagyni a csapatot, melyre csupán csak ennyit válaszolt: "Megmondom őszintén, annyira nem is érdekel. Csak egy Majort akarok nyerni és utána viszontlátásra!" Ebben egykori orosz csapattársa is egyetértett: "Igen, Major győzelem nélkül visszavonulni elég nagy szívás lenne, úgyhogy muszáj lesz nyerned egyet!" A beszélgetés végén még seized humorérzékét is megvillantotta: "Egyébként tudjátok ki a jó a Major versenyeken? Hát én! Tudjátok, kit kell leigazoljatok!"

Ebből tehát az is következtethető, hogy ha GuardiaN megszerezné első Major trófeáját, benne lenne a pakliban az is, hogy visszavonulna a profi CS világától. A beszélgetésben említett BLAST Pro Series lisszaboni versenye ezen a hétvégén, pénteken és szombaton kerül majd megrendezésre, kérdés tehát, hogy lesz e csere még idén, vagy tolódik a történt a 2019-es évre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!