Kinek kellenek az új lapok?! Legend paklik Rastakhan's kártyák nélkül

Kinek kellenek az új lapok?! Legend paklik Rastakhan's kártyák nélkül

A bevált paklik még mindig odacsapnak. Mutatjuk a legjobb deckeket Rastakhan's lapok nélkül!

Formálódik a Rastakhan's Rumble metája, de egyelőre még a régi paklikban is hatalmas erő lakozik. A kiforrott, stabil és piszkosul erős típusokra a Boomsday Projectben is nehéz volt megtalálni a tökéletes ellenszert, a Rastakhan's Rumble-nek esélye sincs. Nem véletlen a profik high legendben, vagy az utolsó legend push során bátran előveszik a legjobb Druid és Paladin változatokat, hogy minél hamarabb összejöjjön a kívánt eredmény. Hosszútávon is nyugodtan elővehetitek a régi, jól bevált kedvenceiteket, nem fognak csalódást okozni!

Calamity's Malygos Druid

Kód: AAECAZICCFa0A8UEws4CmdMCm+gC5PsC9fwCC0Bf6QHTA+QIoM0Ch84CmNICntIC29MCv/ICAA==

Nem véletlen tarolt vele a LvL Up Esports játékosa Hulkeinstein, az MNEB osztályozó kupa döntőjében. Nem csak versenyen, de a ladderen is képes nyerni Malygos nélkül a pakli, köszönhetően a rengeteg laphúzásnak, rampnek és az elképesztően erős Deathknightnak. Sok gyakorlás kell vele, de a Hearthstone hőskora óta létezik a Maly Druid és várhatóan még egy jó darabig ezzel kapcsolatban nem is történik változás.

Legend #25 Togwaggle Druid

Kód: AAECAZICBlb+AZnTAv3rApruAuT7AgxAX+kB5AigzQKHzgKU0gKY0gKe0gLb0wKE5gK/8gIA

Szintén egy Druid típus, amit Elfandoron és Meatin keresztül ismerhettetek meg. A kombó paklik csúcsa a King Togwaggle köré épülő változat, ami Hakkar, the Soulflayerrel kiegészítve még izgalmasabb pillanatokat okozhat. Ettől függetlenül a legendary lapot csak akkor gyártsátok le, ha valami újra vágytok, egyébként rakjátok össze a fenti változatot a korábbi kiegészítők lapjaiból.

Tenergy's Legend #31 Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8EpwWVzgKe+AINRvUF+QqbwgLrwgKDxwK4xwLjywL70wLR4QLW5QK15gL96gIA

Az első meta jelentésben megemlítettük, hogy az Odd Paladin bedarálja az új változatokat és ezt Tenergy legenden belül is bizonyította. Gyors, erős, de nem a legkönnyebb. Ajánlott azoknak, akiknek nincsenek új lapjaik, de szeretnének minél hamarabb győztesen távozni a mérkőzésekről.

Thomerio's Legend #1 Shudderwock Shaman

Kód: AAECAaoICN4F08UCnOICq+cCw+oCp+4C7/cCmfsCC4EE9QT+Bf8Fsgb7DJfBAsfBApvLAvPnAu/xAgA=

Próbálgatták az új lapokat a klasszikus Shudderwock Shamanban, de egyszerűen nem férnek bele. Esetleg az egyik Earth Shock helyére érkezhet Krag'wa, de ez is megkérdőjelezhető döntés. A játék egyik legnehezebb paklija a Shudder Shaman, de egyben az egyik legerősebb is. Akik eddig is pörgették, elővehetik újra, hiába épültek Undatakah és Freeze verziók is a Shudderwock köré, a régi klasszikus még mindig elkap és felfal.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!