Holiday Ops 2019: A belga jogszabályok és a Loot Boxok találkozása!

Holiday Ops 2019: A belga jogszabályok és a Loot Boxok találkozása!

A legújabb jogi szabályozások miatt nem vásárolhatóak Loot Boxok Belgiumban.

A nemrég nagy port kavart belga jogi szigorítások szerint a különböző online játékokban valódi pénzért vásárolható Loot Boxok szerencsejátéknak minősülnek, hiszen a vásárlók nem tudják, hogy pontosan mit fognak belőlük kapni, -és ez természetesen a Holiday Ops 2019 ládáira is igaz. 

A Belgiumban élő játékosok tehát nem vásárolhatnak Loot Boxokat, ellenben egy kiskapu segítségével mégis hozzájuk juthatnak. A trükk az, hogy egy ismerősükön keresztül, más országból veszik meg a ládákat, majd ajándékképpen elfogadják.

A Belgiumban regisztrált, de jelenleg más országból játszó játékosok mentőöve

Ha valaki Belgiumban hozta létre felhasználói fiókját, de már más országban él, akkor a World of Tanks hivatalos oldalán a bejelentkezés után a bal felső sarokban található Player Support menüpontra kattintva kérhet segítséget, -a Support pedig meg fogja erősíteni az aktuális tartózkodási helyet.

Ideje rápörögni a Loot Boxokra!

Alig pár perce tették közzé a Loot Boxok tartalmát, de máris mindenki elvesztette az eszét.

Valószínűleg nagyon kevés játékost érint Magyarországon ez a belga jogszabályozás, de mégis szerettük volna felhívni a figyelmeteket a helyzetre, hiszen az európai játékosközösség egy jelentős részét foglalkoztatta a napokban a belga jogszabályok és a Holiday Ops dobozok kapcsolata.

Most hallottál erről először, vagy már régóta követed a Loot Boxok körüli eseményeket? Hogyan vélekedsz a belga jogszabályról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.