Az Old Guys Club még mindig harcban az amerikai Minorért

Az Old Guys Club még mindig harcban az amerikai Minorért

Az eUnited nagy falatnak bizonyult, de van még esélye shroudéknak, hogy a Minorra jussanak.

Az Old Guys Club jelenlegi felállása a 2015-ös Cloud9 csapatát idézi, és bár az a srácok alapelve, hogy csakis a játék és a versenyzés kedvéért játszanak, az amerikai Minor zárt selejtezőjébe azért csak bejutottak, innen pedig már nem sok van magáig a Minor részvételig.

Már az NA Minor zárt selejtezőjébe is bejutott az Old Guys Club

Az öregfiúk klubja bejutott a jövő évi IEM Katowice amerikai Minor versenyének zárt kvalifikációjába.

A zárt selejtezőben azonban már komolyabb ellenfelekkel találhatták szembe magukat: rögtön az első körben meg is kapták az eUnited csapatát, akik ellen ki tudtak harcolni egy pályát, de sem Infernon, sem Mirage-on nem sok köze volt a játékhoz az OGC-nek. Előbbi pályán a 0 körös vereség is közel volt, míg Mirage-on egy fokkal erősebb játékot tudtak mutatni, de az eUnited így is megfelelő előnyt tudott kiépíteni CT oldalon ahhoz, hogy aztán –mindössze pár kört engedve– még ellenfelüknek lezárják a pályát, –és vele együtt a mérkőzést is.

FNS is az eUnited csapatát erősíti

Az alsó ági döntőbe kéne jutni az OGC-nek ahhoz, hogy kijussanak a Minorra: első ellenfelük a brazil TeamOne csapata lesz, akik valljuk be, azért verhetőnek tűnnek, de aztán majd a Rogue fogja várni shroudékat, ott azért már sokkal nehezebb dolguk lesz. A srácok mérkőzését egyébként DrDisrespect közvetítette a saját csatornáján, –így aki nem akar nem lemaradni az OGC mai mérkőzéseiről sem, az a dokinál megtalálja majd az adást.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!