Már az NA Minor zárt selejtezőjébe is bejutott az Old Guys Club

Már az NA Minor zárt selejtezőjébe is bejutott az Old Guys Club

Az öregfiúk klubja bejutott a jövő évi IEM Katowice amerikai Minor versenyének zárt kvalifikációjába.

A tegnapi nap folyamán már itt is olvashattatok arról, hogy Old Guys Club néven összeállt a n0thing-shroud-seangares-Skadoodle-SileNt ötös, hogy megmérettessék magukat a 2019-ben első Major versenyként megrendezendő IEM Katowice amerikai Minor tornájának zárt selejtezőjébe, miután végig verték a mezőnyt a nyílt selejtezőben.

Szinte újra összeállt a régi C9, Shroudék ezúttal az amerikai Minorban vertek mindenkit

A régi Cloud9 szinte újra teljes egészében nekivágott az amerikai Minor selejtezőjének.

A nyílt kvalifikáció itthoni idő szerint ma éjjeli egy órakor folytatódott: n0thingék ellenfele a Hysteria volt a negyeddöntőben, –mely még csak ez elődöntőt jelentette számukra, nem a továbbjutást–, az akadályt pedig sikeresen vették, hiszen 16-5-re nyert az OGC.

Az elődöntőben már a kanadai LiviD volt az ellenfelük, ami már egy BO3 mérkőzés volt, melyben a pályák végeredményei szorosak voltak, hiszen Mirage-on 16-11-re, míg Inferno-n 9-6-os hátrányból fordítottak és nyertek 16-13-ra, így összességében egy 2-0-val jutottak be a zárt kvaliba. 

Shroud a meccsek során az is "bejelentette", hogy ha sikerülne kijutniuk Lengyelországba, akkor Dr. DisRespect szívesen edzené őket, amivel tényleg összeállna a legkomolyabb öregfiú klub a nemzetközi CS közösségben:

A zárt selejtező majd december 12 és 14 között lesz, ahol már komolyabb csapatokkal kell majd farkasszemet néznie ennek az ötösnek, hiszen ott lesz az NRG, a brazil Luminosity, illetve a Rogue is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!