Megérkezett az MNEB CS:GO első szezonjának pontos menetrendje!

Januárban máris indul a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonja.

Mind a csapatok és játékosok, mind a közönség részéről hatalmas sikerrel zárult a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó kupája az ősszel. Ahogy azt már az MNEB bejelentésekor megtudtuk, a Bajnokság nem csupán a 2018-as őszi szezonra vonatkozik, hiszen az itt legjobb helyezést elérő csapatok egy liga rendszerű bajnokságban küzdhetnek majd 2019-től.

Hatalmas sikerrel ért véget az MNEB osztályozó kupa

Ben | 18/11/20 14:23A Magyar Nemzeti Bajnokság osztályozó kupasorozata a hétvégén a PlayIt keretein belül véget ért. Íme az eredmények az összes játékkal kapcsolatban. Több mint egy hónap folyamatos selejtezők és összecsapások után, a Magyar Nemzeti Bajnokság a végére ért.

Az őszi PlayIT-en megrendezett osztályozó kupát CS:GO-ban a Revolte csapata nyerte, de rajtuk kívül ott lesz még az MNEB első szezonjában az EXE Esports, a GAMERZONE.gg, a GIWU azaz a God is with US, a Jöttünk, láttunk, nyertünk csapata, a Réseaux, a sombreroz és a voteban production. A mai nappal ismeretes már az első MNEB szezon alapszakaszának teljes menetrendje is, ahol a felsorolt 8 csapat egészen március 13-ig, 14 mérkőzésnapot magába foglalva fog megküzdeni egymással a 3,5 millió forintos összdíjazású versenyen.

Izgalmas párosítások lesznek minden mérkőzésnapon, a teljes alapszakasz menetrendjét pedig itt érhetitek el.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!