Világszerte elrajtolt a Supercell legújabb játéka, a Brawl Stars

Világszerte elrajtolt a Supercell legújabb játéka, a Brawl Stars

A Supercell legújabb játéka, a Brawl Stars végre letölthető a mobileszközeinkre. Összeszedtünk pár tippet a kezdőknek, ha most vágnátok bele a játékba!

A Clash Royale után a Brawl Stars is elindult világ körüli hódító útjára. A mobileszközeinken belevethetjük magunkat a küzdelmekbe és egy forintot sem kell érte kicsengetnünk. Összeszedtünk néhány tippet és tanácsot, amit érdemes megfogadnotok, ha most ismerkedtek a Supercell legújabb játékával!

Honnan és mennyiért?

Mindkét mobilos operációs rendszerre telepíthető a játék, teljesen ingyen! (Androidra, iOS-re) Az előregisztrálók mindössze egyetlen egyedi kinézetettel gazdagodtak, vagyis semmilyen más "előnnyel" nem rendelkeznek, ezért nyugodtan belevághattok a kalandokba, nem ér titeket hátrány amiatt, hogy csak most találtátok meg az alkalmazást. Összesen öt játékmódból válogathattok: Heist, Brawl Ball, Solo Shodown, Duo Showdown és a Gem Grab, amit részletesebben is bemutatunk.

Mi a szereped? (Gem Grab)

A Clash Royale-ban az eltérő tulajdonságú egységekből felépített paklink határozza meg a stílust, amit játszani szeretnénk. A Brawl Starsban a csapatunk karakterei szintén meghatározzák a stratégiát. A brawlerek között vannak olyanok, akik a gemek gyűjtésében és megtartásában jeleskednek, vannak olyanok, akiknek egyetlen céljuk, hogy a társaikat, különösképp a gemhordozókat megvédjék és támogassák, az utolsó kategóriába kerülnek azok a karakterek, amik inkább a harcra fókuszálnak és a frontvonalon küzdenek a gyilkosságokért. 

Támadó: Nita, Shelly, Bull, El Primo, Daryll, Frank, Mortis, Tara, Crow and Leon

Támogató: Pam, Jessie, Poco, Penny, Piper or Bo

Gemhordozó: Brock, Dynamike, Colt, Barley, Ricochet, and Spike

Taktika (Gem Grab)

A pörgős mérkőzéseken végig koncentrálni kell. Az első pillanatokban a cél, hogy megszerezzük a pálya közepén lévő forrást és azt megtartsuk az életünk árán is. Nagyon fontos, hogy ne kezdjünk meggondolatlan egyszemélyes akciókba, mivel 1v3-ban pillanatok alatt bedarálnak minket. Koncentráljunk egy-egy ellenfélre és néhány jól irányzott támadással lenullázhatjuk az ellenséges brawlert. A legfontosabb, hogy használjuk ki a pályán megtalálható tereptárgyakat és a sövényt, ami megfelelő álcát biztosít számunkra, amit a védekezésre és támadásra egyaránt használhatunk. Ne feledjétek: ha elindul a számláló és több drágakövünk van, mint az ellenfél csapatának, akkor bölcs dolog visszavonulni és húzni az időt!

Játssz, gyakorolj és élvezd

Az első mérkőzések alatt könnyedén elsajátíthatók az alapok, de a profi csapatmunkához és a megfelelő taktikák elsajátításához órák kellenek. Milyen karakterrel vagyok a legjobb az adott játékmódban? Mikor érdemes rohamot indítani? Mikor kell visszavonulni? Hogyan tartsuk fel az ellenséges rohamokat anélkül, hogy meghalnánk? Még tíz másodperc, amíg éled a csapattársunk és 2v3-ban kell menekülnünk? Ezek az apróbb mechanikai elemek nincsenek kőbe vésve, nekünk kell kitapasztalnunk a rengeteg játék során. Mivel minden meccsen együtt kell dolgozni a sikerért, ezért érdemes a haverokkal és csapattársakkal leülni és nyomkodni a telefon képernyőjét a megfelelő helyeken. Egyedül frusztráló lehet, ha levágott fejű csirke módjára szaladgáló csapattársakat kell kihúzni a csávából, ezért csak olyanoknak ajánljuk a Brawl Starst, akik képesek hosszútávon is megőrizni a nyugalmukat. Válogassatok a játékmódokból, találjátok meg a kedvenc brawlereteket, vásároljatok ládákat és kinézeteket, fejlesszétek a karaktereiteket, –és a lényeg, hogy élvezzétek a játékot!

Ti kipróbáltátok már a Brawl Starst?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!