A New Challenger: a legjobb és legrosszabb idézések

A New Challenger: a legjobb és legrosszabb idézések

Az új Paladin spellből választható legjobb és legrosszabb minionok, –és pakli ajánló. 

A Rastakhan's Rumble kiegészítő új Paladin varázslata a Priest jól ismert spelljére, a Free From Amberre hasonlít, de ebben az esetben egy hat manába kerülő neutral vagy Paladin lényt választhatunk a három lehetőségből, ami Divine Shieldet és Tauntot is kap pluszban. A Team 5 sokáig tesztelte, hogy hány manás lényekre tudja a legjobban kiegyensúlyozni a kártyát, így a választás végül a hat manás lapokra esett. Természetesen vannak jó, és kevésbé jó választások.

A legrosszabb lapok

Ide sorolhatóak a gyenge testtel rendelkező lények, mint a Glowstone Technician, az Arcane Dynamo és a Mossy Horror, amik a Battlecry effektjükkel ellensúlyozzák a viszonylag gyenge értékeket. Vannak olyanok is, amiket egyszerűen nem éri meg választani, mint a Crystal Lion, az Argent Commander vagy a Sunwalker. Ezek a minionok alapból rendelkeznek Divine Shielddel, ráadásul egy manával olcsóbbak, mint spellből megidézve.

Az opcionális lehetőségek

Bármilyen effekttel rendelkező választás ide tartozik, ami az adott szituációban jól jöhet. A cseréket megoldhatod a Spark Drillel vagy a Reckless Rocketeerrel, de meggyorsíthatod a laphúzást egy Gadgetzan Auctioneerrel, és persze a kör végén aktiválódó képességek is hasznosak, mint amilyen Hoggeré.

A legjobb lapok

Elsősorban a negatív Battlecry effekttel rendelkező kártyák, mint a Damaged Stegotron és a Hungry Ettin, illetve a jó Deathrattle képességet kapott lények keresendőek, mint a Bone Drake, a Cairne Bloodhoof és a Mechanical Whelp, mert ezeket muszáj leütnie, ha nincs nála Silence.

Paklik, amik a lapot használják

A Rastakhan's Rumble lapok nélkül is látszólag jól funkcionál a hírhedt Odd Paladin, de ha épp egy új kihívóval lepnéd meg ellenfeledet, akkor a páratlan manaköltség miatt illeszkedhet a koncepcióba. Ezenkívül a Buff Paladinban játszható több-kevesebb sikerrel, de idáig inkább csak az arénában csillogott igazán.

Buff Paladin

Kód: AAECAZ8FBuPjApvwAv37Atn+Ar2GA+OGAwzcA/QFrwf2B8rDAojHAuPLAvnsAt6GA+aGA+yGA++GAwA=

A legjobb szinergia a Spirit of the Tigerrel érhető el, hiszen így a hat manás Divine Shield minionon kívül egy 7/7-es Tiger is a pástra kerül, –és egy kör alatt aligha képes ellenfelünk elbánni mindkettővel–, de Shirvallah, the Tiger manaköltségét is jelentősen csökkenti. 

Te próbálgattad már ezt a lapot? Ha igen, akkor végül helyt kapott valamelyik deckedben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!