Soulja Boy saját e-sport franchise-t indítana 2019-ben Ninjával

Soulja Boy saját e-sport franchise-t indítana 2019-ben Ninjával

Az amerikai rapper Ninjával a fedélzeten képzeli el a jövőbeli e-sport szervezetét.

Soulja Boy nem először kerül a címlapra. Pár hónapja rebesgették, hogy saját Fortnite emote-ot kaphat az amerikai rapper, ami végül meghiúsult, legalábbis egyelőre.

A tegnapi nap a TMZ Sports magazinnak nyilatkozott a 28 éves előadóművész. Részletezte a terveit, ami akár felforgathatja az egész e-sport közösséget, ha tényleg sikerül megvalósítania az elképzeléseit. 2019-ben négy játékot felölelő multigaminget hozna létre Soulja Boy, amivel a 100 Thieves és Team Liquid mellé nőne fel. A Call of Duty, Counter Strike, Overwatch mellett a világ legnépszerűbb battle royale játékára, a Fortnite-ra fókuszálna leginkább a rapper. Ennek érdekében szeretné megszerezni Ninját, akinek igaz jelenleg szerződése van a Luminisity csapatával, de hamarosan ez lejár, –és egyelőre nem tudni,hol folytatja a streamer a karrierjét.

Soulja állítása szerint jó barátja Ninjának és rengeteget tanult tőle az üzletről. Ez is inspirálhatta, amikor megálmodta a franchise tervét, amivel komoly ambíciói vannak. A SouljaGame Console és SouljaGame Handheld már egy szárnypróbálgatása volt az üzleti életben, –de úgy tűnik, hogy nem éri meg átcímkézett játékkonzolt túlárazott cédulával forgalmazni. Ha ez SouljaWatch biznisz nem jön be esetleg a rappernek, akkor a franchise-ban bízhat, –főleg akkor, ha valamilyen módon sikerül Ninját meggyőznie, hogy csatlakozzon a csapatához. Azzal természetesen tisztában van, hogy a világ legnézettebb streamerét megszerezni nem két forint lesz.

Egyelőre több a kérdőjel, mint a válasz, de Soulja mer nagyot álmodni, az biztos!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!