Kiszivárgott a legnépszerűbb PS4-es játékok listája

Kiszivárgott a legnépszerűbb PS4-es játékok listája

Vannak érdekességek a listán, az biztos!

Véletlenül megmutatta a Sony a legnépszerűbb PlayStation 4-es játékok toplistáját. Úgy tűnik, hogy a közösség ízlése nem változik az évek során, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a top 8-ba öt sportjáték is bekerült, amiből mindegyik témája a labdarúgás. Nézzük is meg, hogy pontosan mik fértek oda a listára!

Az élen elképesztő fölénnyel vezet ennek a konzolgenerációnak az egyik, ha nem a legjobb Rockstar Games játéka. A Grand Theft Auto V hiába 2013-as, egyszerűen nem képes elveszíteni a gamereket. A fantasztikus egyjátékos sztori mód mellett, a folyamatosan fejlődő online multiplayer is képes a képernyők elé szegezni a játékosokat.

A GTA V után jönnek a FIFA címek, szépen sorjában. Hiába kapnak egyre szörnyűbb értékeléseket évről évre a rajongóktól, ez semmit sem változtat azon a tényen, hogy az EA Sports sikersorozata nem képes bukni a kasszáknál. A három FIFA után jön a Minecraft PS4 kiadása, ami a fiatalabb generációt is képes volt megszólítani, a Call of Duty WWII az elmúlt évek legjobb CoD játékaként, egy nagy adag retró faktorral nyerte vívta ki magának a hatodik helyezést.

Utolsó előttiként a Rocket League, a világ legnépszerűbb autós-focis-szimulátor játéka több, mint húszmillió játékossal büszkén kihúzhatja magát, de nem sokkal mögötte a 4 (!) éves FIFA 15 is még befért a top 8-ba.

A "My PS4 Life" funkció bevezetésével és egy kis utánajárással, bármelyik szoftverről megtudhatjuk azt, hogy mennyi játékossal rendelkezik. Elég csak megnézni, hogy a összesen hány játékos rendelkezik a trófeával és utána a playstation.com adatbázisából könnyedén kikereshetjük, hogy ez a játékosok összesen mekkora hányadának van meg. Ezután már csak egy kevés matekozásra van szükség és rögtön megkapjuk, hogy például a No Man's Sky 3952913 játékost csábít űrkalandozásra.

Nektek hány játékotok van PS4-re?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!