Hamarosan érkezhet az Uzi, és az egész pályát ellepi a hó!

Hamarosan érkezhet az Uzi, és az egész pályát ellepi a hó!

A hatalmas leak dömping rengeteg izgalmas dolgot hozott számunkra.

A 7.10-es frissítés az egyik –ha nem a legnagyobb– patch volt a játék történelmében. Ez a felszínen nem tűnhetett így, de az új titkosítás miatt a fejlesztők úgy gondolták, hogy most rengeteg információt elrejthetnek a fájlokban. Ideig-óráig úgy is tűnt, hogy sikerült egy életre megállítani az "információdementorokat". Délután viszont elindult a lavina, amit semmi és senki nem tudott megállítani. Először a legújabb frissítés skinjei és kiegészítői jelentek meg, de később egyéb, roppant izgalmas dolgok is követték őket, mint például egy model és hanganyag a szinte biztosan, következő alkalommal érkező fegyvernek:

Ahogy láthatjátok, ez bizony egy közönséges Uzi, így az SMG-k kapnak majd egy újabb kistestvért. Ha más játékokat és a valóéletet vesszük alapul, akkor rengeteg lehetőségük van kreatívnak lenni az Epic-nél. Akár megcsinálhatják azt is, hogy egyszerre kettőt tartsunk a kezünkben, amivel egészen biztosan remekül rombolhatnánk az építményeket, közelről pedig igen halálos fegyver lenne. Emellett játszhatnak a tár mennyiségével és azzal, hogy mennyire pontos mozgás közben, mivel az Uzi-t általában olyan helyeken használják, ahol gyors mozgás közben kell likvidálni valakit. A lehetőségek tárháza tehát végtelen és külön örülünk, hogy nem egy újabb jármű érkezik.

A fontosabb leakeknek viszont még nincs vége, hiszen egy pályakép arra enged következtetni, hogy az egyik frissítés alkalmával az egész pályát ellepi a hó (Ez valószínűleg a Driftboard érkezésekor történik, lehet, hogy pont karácsonykor):

Végül, de nem utolsó sorban pedig, valószínűleg egy szilveszteri eseményt is kap a játék, ha valaki inkább a Fortnite-on belül szeretné tölteni az évfordulót:

Emellett még rengeteg apró újdonság érkezett, amivel egy másik cikkben foglalkozunk majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!