Tökéletesen működik az Overwatch és az ingyenes CS:GO

Tökéletesen működik az Overwatch és az ingyenes CS:GO

Hiába lett ingyenes a játék, az Őrség kifogástalanul működik!

Amióta a CSGO ingyenessé vált természetesen a csalók is jócskán elszaporodtak, viszont aggodalomra semmi ok; a VACnet és az Őrség is szinte tökéletesen működik.

Amióta az Overwatch megjelent a játékon belül, mi magunk játékosok is tehetünk annak érdekében, hogy megváljunk a csalóktól. A VACnet nagyszerű működését az is bizonyítja, hogy az Őrségben kapott felvételek óriási részben egyértelműek. Ennek értelmében akár egy vagy két kör alatt eldönthetjük, hogy a jelentett játékos valóban csalt-e. Sokkal gyorsabban tudunk elvégezni egy-egy ilyen feladatot, nem kell annyi időt rááldoznunk, mint korábban. Tényleg nem sok meló és egy kicsit is jobbá tehetjük a játék közösségét. Ha naponta csak egy ilyen Őrség felvételt vizsgálunk meg, azzal is már sokat segítünk. 

Talán még egy olyan frissítést eszközölhetnének a fejlesztők, hogy amint befejeztük egy demó elemzését egyből kapjunk egy következő elemzésre váró felvételt, így talán még több munkát tudnánk végezni. Természetesen ez már egy apróság, viszont, akik sokat foglalkoznak az Overwatch-csal minden bizonnyal örülnének neki. Erre is van egy kiskapu, ugyanis ha belépünk egy bot meccsbe, (vagy csak simán újraindítjuk a játékot), akkor megjelenik a következő felvétel, –de azért valljuk be, mégiscsak időspórolás lenne, ha ezeket a lépéséket kihagyhatnánk.

Az Őrség tele van spin/aimbotos és WH-s csalókkal, úgyhogy ne legyetek restek megcsinálni naponta legalább egy ilyet, ugyanis ezzel akár még magatokon is segíthettek.

Ti szoktatok Overwatch demókat elemezni?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!