Újabb exkluzív skint osztogat a PUBG Corp., –de csak a helyszínre látogatóknak

Újabb exkluzív skint osztogat a PUBG Corp., –de csak a helyszínre látogatóknak

Úgy fest, a PUBG Asia Invitational helyszíni résztvevői egy igazán menő szettel gazdagodnak majd!

Január elején egy újabb nagyszabású PUBG event fog érkezni: 2019. január 10. és 12. között rendezik meg a PUBG Asia Invitationalt Makaóban!

A versenyen számos nagy csapat és játékos fog részt venni; ott lesz például az Afreeca Freecs és az ahq e-Sports squadja is. Nagyszabású esemény révén a rendezők egyéb módokon is szeretnék ösztönözni a közönséget arra, hogy kilátogassanak a helyszínre, úgy fest, hogy –a 2018-as Global Invitationalhoz hasonlóan– most is egy exkluzív kinézettel ajándékozzák meg a helyszíni résztvevőket.

A PAI Dragon szettet nemrég találták meg az adatbányászok.

A 2018-as Global Invitational során is ez a módszere volt a fejlesztőknek, akkor az alábbi szett üthette a kilátogatók markát.

Hozzátartozik a történethez, hogy az esemény után ezt a kinézetet horrorisztikus áron kínálták eladásra a játékosok, valószínűleg a PAI szettel is hasonló fog történni. Hogy azok, akik nem tudnak a helyszínre kimenni fognak-e részesülni valamilyen jutalomban, az egyelőre kérdéses, a Global Invitationnél mindenki kapott egy ajándék PGI ládát, amiből event exkluzív kozmetikai itemek eshettek. Reméljük, most is lesz majd valami hasonló!...

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!