Atlas: ilyen világban még nem kalózkodtál!

Atlas: ilyen világban még nem kalózkodtál!

Ma érkezik meg Steamre az Atlas, az ARK fejlesztőinek fantasy-survival MMO játéka!

Idén márciusban megjelent a Sea of Thieves, amitől mindenki azt várta, hogy átélhetjük többed magunkkal a kalózkodás minden területét. A hatalmas hype adott volt, azonban a játék hatalmas csalódást okozott. Nagyon kevés tartalommal töltötték meg, ami emellett még repetitív is volt. A potenciál benne rejtőzött a Rare játékában, de nagyon gyorsan megcsappant a játékosbázisa. Nem segített az sem, hogy kizárólag a Microsoft Store-on keresztül tudtuk beszerezni és pörgetni a szoftvert.

A Grapeshot Games ezt a hullámot akarja meglovagolni az Atlas-szal, ami az ARK: Survival Evolved után a stúdió következő nagy durranása lehet.

 

A játékban gyakorlatilag minden benne lesz és még annál is több, amit egy valódi kalózos játéktól várhatunk. Felfedezés, Kraken, kincsek, fejlődési rendszer, Medúza és egyszerre akár 40.000 játékos egy világban!

Elképesztően nagyot akar markolni az Atlas és lehet, hogy tényleg képes lesz arra, amire a Sea of Thieves nem: megszerezni ÉS megtartani a potenciális játékosokat! Ehhez a rengeteg tartalomhoz a játékosok segítségére is szükség lesz, saját ötleteikkel és modjaikkal tovább bővíthetik a már így is nagyon tág univerzumot. 

Az Atlas Steamen a mai nap, azaz december 21-től lesz elérhető egyelőre még Early Access címként. Nem lesz olcsó, ahhoz képest, hogy korai hozzáférésű játékról beszélhetünk. Harminc eurót, azaz nagyjából 10.000 forintot kell kicsengetünk érte, cserében belecsaphatunk az idei és a jövő év egyik legígéretesebb kalandjába.

Nektek hogy tetszik az első hivatalos játékmenet videó?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!