Megjelentek az első sárkánytojások a pályán, –de vajon van jelentőségük, vagy csak díszek?

Megjelentek az első sárkánytojások a pályán, –de vajon van jelentőségük, vagy csak díszek?

Az egyik adatbányász –egy glitch-nek köszönhetően– feltárta Polar Peak mélységének titkait!

A Fortnite hetedik szezonját a jég és a hó uralja, ám ennek is van egy központi helye. Egyelőre úgy fest, hogy ez a hely Polar Peak, a jéghegy ugyanis frissítésről frissítésre változik: folyamatosan olvad lefele, ami azzal jár, hogy az eleinte aprócska toronynak tűnő vár egyre nagyobb és nagyobb lesz.

Az elmúlt két hét során már megismerkedhettünk a várudvarral, illetve a kastély tróntermével is, most pedig FortTory munkájának köszönhetően betekintést kaphatunk a vár még ki nem olvadt részébe is. Ez a lépcső bizony nagyon gyanús volt az első pillanattól fogva, ahogy megláttuk.

FortTory sikeresen átjutott a még eredetileg utunkban álló jégfalon, és feltárta a vár alját, –mindezt pedig videó formájában rögzítette.

Íme néhány kép azoknak, akik nem szeretnék mobilnetről megnyitni a videót:


A tömlöcökön túl természetesen a legfontosabb elemek a sárkánytojások -szám szerint öt-, amelyek az egyik eldugott cellában hevernek. A második képen tisztán kivehető, hogy a tojásokon belül valamilyen élőlény nevelkedik, –pontosan úgy, ahogyan az a néhány nappal ezelőtti leakben is szerepelt.

Az egész körül felmerül egy nagy kérdőjel, mindennek vajon lesz bármilyen különleges szerepe, vagy csak egy menő dizájnelem, esetleg egy elterelés az Epic részéről? A lehetőség adott arra, hogy valamelyik szezon, például a kilencedik majd sárkányos témára épüljön, 2019 áprilisában érkezik ugyanis a Trónok Harcának a befejező évada, amit a félvilág tűkön ülve vár már.

Emellett nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a Fortnite-ban már található egy sárkány, vagy inkább amolyan sárkány-sas hibrid a Frostwing nevű Glider személyében.

A tojások megjelenése mindenképp érdekes esemény, ám ennyivel előre megmondani sajnos szinte lehetetlen, hogy mi is járhat az Epic fejében. Abban lehetünk csak biztosak, hogy nem árt majd odafigyelni a Polar Peak körüli eseményekre, sok meglepetésre számíthatunk még.

Nektek tetszene, ha a sárkányok komolyabb szerepet kapnának a háttértörténetben, vagy netán a játékban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!