Durván jónak ígérkezik a The Division 2

Durván jónak ígérkezik a The Division 2

Egyre többet tudunk meg a jövő márciusban debütáló játékról. 

Egészen meglepő belegondolni, hogy már több mint két és félév telt el a Tom Clancy nevével fémjelzett The Division megjelenése óta, ami temérdek örömteli pillanatot okozott nekünk, viszont a maximális szint utáni tartalomra sajnos csak túl későn kezdtek el ráfeküdni a játék készítői. Éppen ezért örültünk annak, hogy márciusban bejelentették a folytatást jelentő második epizódot, ami egyszerre szeretné kijavítani az első rész hibáit és olyan újdonságokat is akar nyújtani, amik az új játékosokat is megmozgathatják. 


Köztudottan nagyon sok fejlesztőcsapat ott szokott elbukni, hogy hatalmas vehemenciával próbálják ráerőltetni az ötleteiket a játékosokra, miközben nem veszik figyelembe a célcsoportjuk igényeit és gondolatait. A The Division-nel a Massive Entertainment is beleesett a hibába, de most azt ígérik, hogy sokkal jobban odafigyelnek a gamerek meglátásáira és társstúdiók is segíteni fogják őket abban, hogy egy lényegesen komplexebb, tartalmasabb játékot kapjunk 2019 márciusában. 

A The Division 2 elmondásuk szerint ugyanis telis tele lesz ránk váró küldetésekkel és teendővel, számos felfedeznivaló dologgal és az összegyűjthető cuccokból sem lesz hiány. Lényegében a második etap az első epizód alternatívája lesz, ami a káosszal átitatott Washingtonba kalauzol el minket, ahol ügynöktársainkkal karöltve kell megmentenünk polgártársainkat és az egész nemzetet. 


Természetesen a jól megszokott játékmenet is vissza fog köszönni, ami miatt legalább egy ismerősünkre szükségünk lesz ahhoz, hogy magasabb fokozaton is könnyebben boldogulhassunk a The Division 2 kihívásaival. Ugyebár egy csapatba maximum 4 játékos verődhet össze, viszont lesznek az MMO-kból már jól megszokott raidek is, ahol összesen 2 alakulat, azaz maximálisan 8 felhasználó mérettetheti meg magát. 

Külön érdekesség, hogy a készítők nem szeretnének túlságosan politizálni a The Division legújabb részében, ezért inkább egy disztópikus jövőbe helyezték a történetet, ami ugyan szinte 100%, hogy tartalmazni fog áthallásokat, de ezeket simán ráfoghatják arra, hogy pusztán a képzelet szüleményei. Mondjuk, nyilván nem rukkolhatnak elő egy megosztó sztorival, hiszen az csak rossz hatással lenne a játék eladási számaira. 


Ugyanakkor jó hír, hogy december 18-án befejeződött a The Division 2 alfatesztje, amit egyelőre nagyon kevés játékos próbálhatott ki, de a Ubisoft-ot ismerve biztosak lehetünk abban, hogy még bőven lesz alkalmunk a játék megjelenés előtti letesztelésére. A The Division 2 2019 március 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!