Kispadra került a Vitality-ben Happy

Kispadra került a Vitality-ben Happy

A legújabb francia csapat is cserével indítja a 2019-es évet.

Három hónapja alakult az NBK vezette Vitality, és máris csere léphet életbe a francia csapatnál. Már tegnap délután kettő óra környékén megjelentek az első pletykák, miszerint Happy helyére érkezhet Alex " ALEX " McMeekin, aki jelenleg az LDLC csapatát erősíti, írta a VPesports.comEste hat óra után pedig már hivatalos információ érkezett a Vitality-től, mely Vincent " Happy " Schopenhauer kispadra helyezéséről szólt.

Annak ellenére érkezhet tehát ALEX Happy helyére, hogy a francia csapat első LAN versenyét, a DreamHack Open atlantai állomását megnyerték, ráadásul az európai Minorra is kijutottak, azonban StarSeries i-League hetedik szezonjára már nem sikerült kvalifikálniuk magukat, hiszen a Spirit együttesétől a döntőben 2-1-es vereséget szenvedtek. Egyébként a csapat környékén nem ez az első csere, hiszen már egy edzőt is cseréltek, mivel faculty helyére XTQZZZ-t igazolták le.

ALEX 2016 óta tagja az LDLC gárdájának, ráadásul kulcsfontosságú játékosnak számított az IEM Chicago versenyén, hiszen olyan csapatokat vertek meg, mint a Renegades, a North, és az NRG, miután a Liquid állította meg őket, így az 5-6-ik helyen végeztek az amerikai tornán. Ráadásul ő nem csak a rifler pozíciót betöltő játékos, hiszen olykor be tud segíteni más pozíciókban, mint lurker, vagy akár az irányításban is kezet tud nyújtani.

Így, hogy Happy is valószínűleg csapat nélkül marad, illetve Ex6TenZ sem a G2 tagja már, komoly forgatások léphetnek életbe a francia mezőnyben, főleg az LDLC és a 3DMAX háza táján, de pletykálnak arról is, hogy a Gamers Origin egy csapatot szeretne magáénak tudni a CS:GO-ban is.

Vitality új felállása tehát az alábbi lehet:

Nathan "NBK-" Schmitt
Cédric "RpK" Guipouy
Dan "apEX" Madesclaire
Mathieu "ZywOo" Herbaut
Alex "ALEX" McMeekin

Rémy "XTQZZZ" Quoniam (edző)
Vincent "Happy" Schopenhauer (csere)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!