SOMA: ingyenesen behúzhatjátok a népszerű horrorjátékot!

SOMA: ingyenesen behúzhatjátok a népszerű horrorjátékot!

A GOG jóvoltából limitált ideig ingyenesen letölthető a SOMA!

A Frictional Games az Amnesia sorozattal megalapozta a jövőjét a horrorjátékok világában. A 2015-ben megjelent SOMA ezúttal a GOG.com-ról teljesen ingyenesen letölthető. Csapjatok le rá minél hamarabb!

 

Ha szeretitek a borzongást, –és bírjátok, ha az arcotok elé ugrik valami olyasmi lény, amit a rémálmaitokban szokott kísérteni–, akkor a SOMA az ideális választás számotokra. A sci-fi horror zsánerében nem sok jelöltet találhatunk, de ezek közül is kiemelkedik a Frictional Games játéka, ami jelenleg nagyon meggyőző 8.5-ös értékeléssel áll Steamen. Az atmoszféra, a félhomályban megbújó folyósok és a magával ragadó történet az Atlanti Óceán mélyén, még azokat is bevonzhatja a játékba, akik egyébként idegenkednek az ilyen típusú játékoktól. Itt nincs olyan opció, hogy lemészárolod a gépeket, vakul tüzelsz a sötétbe, hátha megelőzöd ezzel a bajt. Egy dologra számíthatsz csak: saját magadra. Bujkálni, menekülni kell az öntudatra ébredt masinák elől és bízni benne, hogy a mesterséges intelligencia nem veheti fel a versenyt az emberi aggyal. 

Limitált ideig csaphattok csak le a játékra, ezért a következő 48 órában mindenképp látogassatok el a GOG weboldalára és húzzátok be teljesen ingyen a SOMA-t. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!