Döntsd el Te, hogy melyik esemény legyen 2018-ban az

Döntsd el Te, hogy melyik esemény legyen 2018-ban az "év e-sport versenye" kategória győztese!

Szerencsére idén is minden játék bővelkedett jobbnál jobb versenyekben.

Már az elmúlt napok kategóriáiban is szép számmal érkeztek szavazatok; tartsátok meg jó szokásotokat, szavazzatok ma is és döntsétek el ti, hogy melyik e-sport játék melyik versenye volt idén a legjobb.

Az év e-sport versenye

Overwatch League 2018

A New Yorkban megrendezett döntőn végül a London Spitfire csapata tudott győzni, akik ezzel 1 millió dollárral gazdagodtak. A teljes esemény 29 órányi Overwatch közvetítéssel ajándékozta meg a nézőket, –és közel 12 milliós megtekintést ért el Twitchen, valamint Disney XD, ESPN, ESPN2 és az ABC TV csatornákon is követni lehetett.

ELEAGUE Major Boston 2018

A 2018-as év egyik legnagyobb durranása volt a maga 65 milliós megtekintésével. Az összes csatornát egybevéve több, mint 107 millió órányi tartalmával csúcstartó a CS:GO események között. Ez a szám azt jelenti, hogy ez ELEAGUE Major Bostont sugározták a világon a legtöbb helyen egy időben.

The International 2018

Hosszú évek óta a legmagasabb díjazású e-sport verseny; idén csaknem 26 millió dollárt osztottak szét a DOTA 2 legjobb csapatai között, a Kanadában megrendezett The International versenyen.

LOL World Championship 2018

Az Invictus Gaming győzelmével zárult verseny szinte minden téren kiemelkedő számokkal bír. Egy időben több, mint 200 millióan nézték a versenyt és 6,2 milliárd órányi tartalmat gyártottak az esemény ideje alatt.

PUBG Global Invitational 2018

Az e-sportban még talán újoncnak számító PUBG nem aprózta el a kezdést. A berlini Mercedes-Benz Arénában tartott verseny 3 milliós összdíjazással várta a csapatokat, a nézők pedig a maguk 60 milliós számukkal járultak hozzá a PUBG idei legnagyobb versenyének sikeréhez.

A kérdőív nem reprezentatív, tehát nem áll módunkban úgy kiválasztani a megkérdezendő személyeket, hogy azok véleménye statisztikailag ne térjen el jelentősen, illetve a vizsgálat nem terjed ki az ország teljes lakosságára, és annak különböző csoportjaira. A kérdőívek eredményei nem tükrözik feltétlenül a valóságot!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!