Egy ütős játékra vágysz? A Mortal Kombat 11 megadja neked!

Egy ütős játékra vágysz? A Mortal Kombat 11 megadja neked!

Mert a verekedős címek sosem mennek ki a divatból. 

Ha hirtelen a semmiből elénk ugrana egy kíváncsiskodó kerti törpe és felszólítana minket arra, hogy azonnal mondjuk el neki a kedvenc verekedős játékainkat, akkor elsőre tuti a Tekken, Street Fighter, Mortal Kombat kombót mondanánk. Pont emiatt örültünk az idei The Game Awards-os bejelentésnek, ahol kiderült, hogy egy minden eddiginél brutálisabb Mortal Kombat epizódot fogunk megkapni, ami 2019. április 23-án PC-re, XBOX ONE-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re egyaránt megjelenik. 


A Mortal Kombat 11-ben bevezetésre kerülnek az egyedi karaktervariációk, –ami azt jelenti, hogy kedvenc harcosainkat az RPG-játékokból ismerős módon különböző eszközök felszerelésével finomhangolhatjuk, így a statisztikáikat és a képességeiket is fel tudjuk majd erősíteni. Mindemellett kiválaszthatjuk majd az egyedi támadásaikat és speciális mozdulataikat is, aminek hála gyakorlatilag nem lesz két teljesen egyforma karakter az online csatatéren. 

A NetherRealm Studios játéka ráadásul egy teljesen új grafikus motort kap, ami nem csak a lehető legvéresebb jeleneteket fogja elhozni, hanem olyan brutális mozdulatokat is, amiket csak a Mortal Kombat Fatality- és GoreTech rendszere képes produkálni. A tősgyökeres rajongók pedig különösen örülhetnek, hiszen nem csak régi, jól ismert arcok fognak visszatérni játszható karakterként, hanem lesznek olyan szereplők is, akiket eddig még sehol nem láthattak


Természetesen a készítők igyekeznek maradéktalanul kielégíteni a játékosok igényeit, ezért az offline harcok szerelmesei a Story módban verekedhetik majd végig magukat a ranglétrán, míg a kompetitív címek kedvelői pedig a különböző online módokban üthetik el az időt. A fejlesztőcsapat elmondása szerint utóbbira nagyon nagy hangsúlyt kívánnak fektetni, hiszen azt szeretnék, hogy a Mortal Kombat 11 egy újabb e-sport cím lehessen

Egyfelől ezt szolgálja a korábban már emlegetett testreszabhatóság, de folyamatosan frissülő jutalmakkal is próbálják majd ösztönözni a virtuális harcosokat. Tanulva a korábbi részek hibáiból pedig a meccskeresőt is gatyába rázzák, hogy az eddigiekhez viszonyítva még jobb játékélményben lehessen részünk. 


Ha már hozzánk hasonlóan ti is nehezen bírjátok kivárni az áprilisi megjelenést, akkor érdemes elgondolkodnotok a játék előrendelésén, hiszen így játszható karakterként Shao Kahn-t egyből megkapjátok. A limitált kiadással pedig egy jóféle fémtok és egy Battle Passként szolgáló Kombat Pass is jár, amivel további hat karaktert szerezhettek meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!