A trailer és a valóság egy videón: szörnyű lett az Atlas

A trailer és a valóság egy videón: szörnyű lett az Atlas

Kiválóan vágta össze egy youtuber az Atlas trailer videóját és a valós játékmenetet.

Mi is beszámoltunk róla, hogy az Atlas hamarosan megjelenik Steamen és korai hozzáférésű címként próbálja meg elcsábítani a játékosokat egy kis kalózos kalandra.

Végül egy nap késéssel, de megjelent az idei év egyik legjobban várt játéka, az ARK készítőinek újabb MMO kalandja. Az eredmény, azonban minden képzeletet felülmúlt...a rossz értelemben.

Repülő farkasok, véletlenszerűen széteső tutaj, ronda grafika, laggos szerverek, szörnyű játékmenet és egy alfa verziónak is nehezen csúfolható valami. Ezt kapták a játékosok a pénzükért. Ettől függetlenül a rengeteg hiba ellenére vezette napokon keresztül a Twitch toplistáját és még ma is a legnézettebb címek között találkozhatunk a nevével. Szórakoztató nézni, ahogy a streamerek próbálnak túlélni ebben a kaotikus világban. Mindenki tisztában van vele, hogy ezért pénzt kérni megvalósítja a lopás tényállását, de mégis több tízezreket szegez a monitorok elé, ami köszönhető annak, hogy maguk a tartalomgyártók is kiválóan szórakoznak magukon és a játékon egyaránt.

 

Blackbird összevágta a legjobb jeleneteket a streamekből és az eredeti játékmenet trailer mellé helyezte ezeket. Az eredmény magáért beszél. Nézzétek meg és rögtön leeshet a tantusz, hogy a botrányos kinézet és bugok armadája mellett miért játsszák és nézik mégis rengetegen világszerte az Atlast.

Ha szeretnétek bezsákolni, akkor Steamen 25 euróért a tiétek lehet. Mivel egy "early access" játékról van szó, minden bizonnyal az idő előrehaladtával egyre jobb lesz az Atlas, –de most még csak az igazán bátrak ruházzanak be rá.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!