Fantasztikus harmadik helyezést ért el az Indie of the Year 2018-on a magyar Neon.Code!

Fantasztikus harmadik helyezést ért el az Indie of the Year 2018-on a magyar Neon.Code!

Egészen elképesztő sikert ért el a Neon.Code, az Indie of the Year 2018 Players Choice versenyében!

Figyelemmel követtük a Várady Zsolt által fejlesztett Neon.Code szereplését az IndieDB Indie of the Year 2018 szavazásán, és egy örömteli hírről számolhatunk be. A ti segítségetekkel a Neon.Code a kalandjáték kategóriában a fantasztikus harmadik helyezést érte el. Az egyszemélyes projekt megérdemelten hódította el ezt a virtuális trófeát, amit a Steamen megvásárolhattok jelképes 2.39 euróért, ezzel közvetlenül támogatva Zsoltot, az egyszemélyes fejlesztőcsapatot!

Várady Zsolt Facebookon köszönte meg a szavazatokat és a támogatást: "Harmadik helyezést ért el a NeonCode az IndieDB Indie of the Year 2018-as nemzetközi versenyén! Sosem gondoltam volna, hogy idáig juthat a játék, így nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki szavazott és azoknak is akik támogatták/megvásárolták a játékot!"

Reméljük, hogy a sikeren felbuzdulva folytatja a projektet és további bővítések érkezhetnek majd a kalandjátékhoz. Ha nem szeretnétek lemaradni a friss hírekről kövessétek a Neon.Code Facebook oldalát, vagy a játék hivatalos weboldalát

Az IndieDB Indie of the Year 2018 Players Choice szavazás végső sorrendje:

  1. Sally Face
  2. GRIP: Combat Racing
  3. Neon.Code 

Gratulálunk Várady Zsoltnak és további sok sikert kívánunk neki a jövőben!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!