Ezt a játékot várják legjobban a Steam felhasználói

Ezt a játékot várják legjobban a Steam felhasználói

A From Software neve sokaknak garancia a sikerre. 

Játékfejlesztőként kevesebb jobb dolog történhet veled, mint az, hogy a még egy résszel sem rendelkező (!) játékodat várják a legjobban a Steam felhasználói. Márpedig ez történt a From Software csapatával, akik legközelebb a Sekiro: Shadows Die Twice-t hozzák össze, amiről minden fontos információt összeszedtünk nektek. 


Aki az elmúlt pár hónapban nem egy internet nélküli barlangban töltötte az életét, az pontosan tudja, hogy alaposan fel kell majd kötnie a gatyát a játék megjelenésekor, hiszen még a Dark Souls-nál és a Bloodborne-nál is keményebb kihívásokkal fog operálni. A történet szerint az 1500-as évek Japánjában járunk, ahol az egykarú farkasnak számító Sekirot megformálva kell bosszút állnunk legnagyobb ellenfelünkön

A játék egyik praktikus opciója, hogy főhősünket saját ízlésünk szerint fejleszthetjük, –azaz pont olyan harcost varázsolhatunk belőle, ami a mi játékstílusunkhoz leginkább passzol. Az eddig kikerült anyagokból már sokan láthattátok, hogy a jó öreg TPS nézettel fog érkezni a Sekiro: Shadows Die Twice, ami az ocsmányabbnál ocsmányabb szörnyek darabolására alkalmas akció-kalandjáték lesz. 


Hatékony eszköznek szánt művégtagunkat kb. olyan szinten fejleszthetjük majd, mint a Deus Ex-ben Adam Jensen implantátumait, így pedig szintlépések esetén különleges képességeket szerezhetünk magunknak. Szükség is lesz erre, hiszen a fejlesztők elmondása szerint elképesztően nehéz harcokra számíthatunk, ahol az ellenfél alapos kiismerése nélkül gyakorlatilag másodpercek alatt fogunk elhullani. 

Ugyanakkor a From Software korábbi játékaihoz viszonyítva lényegesen pörgősebb küzdelmekre készülhetünk ebben a teljes mértékben egyjátékos címben, ahol érdekes módon néha rendkívül fontos lesz a ninjákra is jellemző lopakodás alkalmazása. Ha minden igaz, akkor a történet felgöngyölítése –nehézségi szinttől függően– legalább 30 órát fog jelenteni, amiről manapság több fejlesztőcsapat is példát vehetne. 


Nemrégiben az is kiderült, hogy a japán szinkron természetesen minden változatban benne lesz, így semmi se állíthat majd meg minket attól, hogy eredeti nyelven és angol felirattal élvezzük a játékot. A készítők azt is elárulták, hogy a Sekiro története lényegesen könnyebben érthető lesz, mint például a Dark Soulsé, –bár itt is lesznek majd olyan nyomok, amiket nekünk kell felfedezni. 

Ehhez közel akkora területet kapunk, mint amilyen nagy a Bloodborne-ban volt és a kezdeti pletykák ellenére semmilyen mikrotranzakciós lehetőséget nem fog tartalmazni a játék. Ne feledjétek, hogy a Sekiro: Shadows Die Twice 2019. március 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!