Zseniális atmoszférával érkezik az adrenalindús Rage 2

Zseniális atmoszférával érkezik az adrenalindús Rage 2

Az Avalanche Studios fejlesztői ismét nagyot alkothatnak. 

Sokan még emlékezhetnek arra, hogy mennyire nagy várakozás előzte meg a Rage első részét, ami sajnos nem aratott osztatlan sikert sem a játékosok, sem pedig a gamersajtó munkatársai körében. Ezt a baklövést viszont jobb minél hamarabb elfelejteni, hiszen a folytatás fejlesztését az az Avalanche Studios kapta meg, akiknek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Just Cause első négy része, valamint a zseniális Mad Max. Nézzük is meg, hogy most mivel készülnek az elvetemült FPS-rajongóknak!


A hét év után érkező folytatás már most sokkal őrültebbnek és pörgősebbnek tűnik, mint a korábbi rész, ráadásul temérdek tennivaló is lesz benne, hogy egyhamar ne unjunk el az elénk táruló nyílt világot. Természetesen a nagy távolságok áthidalására menő járművekbe is pattanhatunk, miközben kalandos utunk során rengeteg gonosz lénnyel fogunk megküzdeni, amik között lesznek óriási méretű teremtmények is. 

A történet szerint egyébként 2185-ben járunk, ahol megannyi szörnyeteg és bandatag tör népünk életére, amit egyedül csak mi élünk túl. Így hát Walkert alakítva rajtunk van a világ szeme, hogy megbosszuljuk szeretteink meggyilkolását


A fejlesztőcsapat azt nyilatkozta, hogy a játékosok teljes szabadságot fognak kapni, azaz úgy és olyan sorrendben fedezhetik fel a Rage 2 öt, teljesen különböző területét, ahogyan csak szeretnék. Így rajtunk fog állni, hogy gyorsan kipörgetjük-e a sztoriküldetéseket, vagy elmerülünk a mellékküldetésekben. 

Játékmenet tekintetében az új epizód több ízben is meg fogja idézni a DOOM-ot és a Dishonored egyedi megoldásait, miközben sosem lesz igazán olyan pillanat, amikor a játék túlságosan komolyan venné magát. Ráadásul úgy néz ki, hogy a szériához képest igencsak harmatos Fallout 76 után a Rage 2 is kizárólag a kiadó saját platformján, a Bethesda Launcheren lesz elérhető


Legutóbb pedig azt is megtudtuk, hogy fizetős tartalmak és ingyenes DLC-k egyaránt lesznek a játékhoz, viszont New Game+ módot nem fog kapni a Rage folytatása. Ne feledjétek, hogy a Rage 2 2019. május 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!