Hirdetés

Lehet, hogy veszélyben az Akali stealth?

Meddler elmondta, nem biztos, hogy így marad Akali.

Hirdetés

A közösség kíváncsiskodását általában Meddler szokta elcsitítani azzal, hogy ad egy kis információ morzsát, egy piciny lehetőséget, betekintést arra, hogy milyen műveletek, fejlesztések folynak a háttérben. A legutóbbi ilyen közleményénél azonban egy játékos hozzászólásban megkérdezte, hogy Irelia és Akali figyelve van-e az átdolgozásuk óta, mert Akali stealthje miatt kifejezetten aggódik, hisz továbbra is túl könnyen lehet vele akár torony alá is menni.

Meddler megnyugtatta a játékost, hogy igen, természetesen figyelemmel kísérik az eseményeket. Annyit elárult, hogy házon belül megoszlanak a vélemények Akali stealthjével kapcsolatban, ugyanis van aki úgy véli, hogy ez így jó, ahogy van jelenleg, na meg természetesen van egy ellentábor, akik változtatnának rajta. Jelenleg is folynak a kísérleti lehetőségek, változtatási pontok, természetesen nem a teszt szerveren. De amint bármilyen fejlemény lesz ezzel kapcsolatban, Meddler úgyis jelentkezik ezekkel az információkkal.

Korábban már mi is összeszedtünk néhány dolgot, hogy mégis hogyan lehetne Akalit egyensúlyba hozni, –ezt az alábbi cikkben olvashatjátok.

Akalit így lehetne kissé helyrebillenteni

Ha találkoztál már Akalival, akkor pontosan tudod, hogy mennyire félelmetes tud lenni. Sokszor azt is érezhetjük, hogy nincs ellenszer rá.

Személyes véleményem, hogy a jelenlegi állapot tényleg nem túlzottan egészséges úgy ahogy most van, hiszen így sosem lesz meg az az egyensúly, amire a fejlesztők törekednek. Jelenleg Akali túl könnyen tud bemenni torony alá is akár (a W képességét használva), és olyan játszi könnyedséggel ki is jön onnan. Természetesen nem azt mondom, hogy egy ilyen orvgyilkos ne rendelkezzen valami hasonló készségekkel, –de ott van az ellenpélda: Zed, vagy akár Talon. Egészségesebb kereteken belül tudnak azok maradni, akik valójában.

Ti mit gondoltok? Kellene változtatni Akali stealthjén?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?