FIFA19: Egyre többen pletykálnak egy teljesen új játékmódról

FIFA19: Egyre többen pletykálnak egy teljesen új játékmódról

Ha ez az újítás bekerül, azt hiszem a 98-ban látott teremfoci után ez lenne a legnagyobb királyság a FIFA-k történetében.

A Battle Royale láz az lassan mindenki az őrületbe kerget: vannak akik szeretik, hogy egyre több kiadó készít ilyen típusú játékot, és vannak, akik a falra tudnának már mászni a rengeteg másolattól.

Nos, egyre inkább terjed a szóbeszéd, miszerint tényleg lesz valami hasonló a FIFA19-ben. Aki esetleg részt vett vagy látta a Neymar Junior Five futball versenyét az már tudja is, hogy miről van szó. Aki nem, annak had szedjek össze néhány információt a dologról:


A videó a FIFA Street játékot mutatja, viszont nagyon sok helyen azt rebezsgetik, hogy valami hasonló közeleg a FIFA19-be is

Szabadtéri meccsekről van szó, -mondhatni kispályás grundfocinak is nevezhetném-, melynek lényege, hogy két 5 fős csapat feszül egymásnak. Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa. Minden lőtt gól után elveszítünk egy játékosunkat, majd a megfogyatkozott csapatunkkal folytathatjuk a mérkőzést. Megfordítva a dolgot: ha találatot kapunk marad minden futballistánk a pályán, az ellenfél pedig elveszíti egy játékosát. Természetesen az nyer, amíg el nem fogy egyik, vagy másik gárda létszáma. A játékmódot -nem meglepően- Last Man Standing-ként emlegetik egyre több helyen.

Ti mit gondoltok róla: jó dolog lenne, ha egy ilyesmi bekerülne a legújabb FIFA-ba?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!