A Wargaming titkos ajánlatai

A Wargaming titkos ajánlatai

A Wargaming ezekkel a rejtélyes ajánlatokkal bombázza fű alatt a játékosokat.

Köztudott, hogy a Wargaming időnként kiválaszt egy-két szerencsés játékost, akiknek különféle kedvezményeket adnak játékon belül, –itt a különféle kuponokra, kölcsönbe kapott prémium tankokra és egyéb nyalánkságokra gondolunk. Az elmúlt napokban azonban több különlegesebb ajánlattal is előálltak fű alatt, mint például a vigaszdíj rendszerrel, amivel az amerikaiak napját dobták fel legutóbb.

Érkezik a pénzért vehető legénység!

A Wargaming a következő szintre lép, hiszen érkezik a pénzért vásárolható több skilles legénység!

Flexibilis prémium fiók

A te prémium fiókod, a te szabályaid felirattal futó kedvezmény lényege, hogy 30 darab tokent kapsz, amik egyenként 1 nap prémiumot adnak, amit akkor használsz fel, amikor szeretnél. Ez az új rendszer tehát úgy néz ki, hogy megveszed a 30 darab tokenedet 10,80 euróért, majd akkor használod fel, amikor ténylegesen szeretnéd. Ha egy hónapban csak pár napot tudsz játszani, akkor ezzel a rendszerrel igazán jól jársz.

VK 45.03 küldetések

Többen is jelezték, hogy "Testing ground" névre küldetéseket kaptak, amiért cserébe viszonylag egyszerű feladatokért cserébe egy VK 45.03-at kaptak.

Küldetés Feladat Jutalom
Testing ground 1 Játssz le egy csatát! 1 nap prémium és 1 token
Testing ground 2 Szerezz 5.000 XP-t úgy, hogy a top 10 alap XP szerző közt végzel! 5 legénységi XP booster és 1 token
Testing ground 3 Semmisíts meg 15 darab ellenséges harckocsit! 5 kredit booster és 1 token
Testing ground 4 Ossz ki 15.000 sebzést! 500.000 kredit és 1 token
Testing ground 5 Nyerj egy csatát! VK 45.03 és egy garázshely

Mit mond erre a Wargaming?

A hivatalos álláspont szerint bárkinek feljöhetnek ezek a titkos ajánlatok, –függetlenül attól, hogy új játékos-e vagy régi motoros. Továbbá kihangsúlyozták, hogy ezek egyelőre teszt jelleggel vannak bent, de idővel elképzelhető, hogy hasonló rendszerre állnak át.

Ti kaptatok már hasonló ajánlatot tőlük?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.