Érkezik a pénzért vehető legénység!

Érkezik a pénzért vehető legénység!

A Wargaming a következő szintre lép, hiszen érkezik a pénzért vásárolható több skilles legénység!

A pénzért vásárolható több skilles legénység nem új keletű a WoT-ban, ugyanis legutóbb a top tierű lengyel nehéz tankhoz is megvásárolható volt egy teljes legénység. Akkor részletesen foglalkoztunk a problémával, ezért dióhéjban megfogalmazva az a gond ezzel, hogy aránytalan hátrányt szenvednek el azok, akik nem költenek erre.

Előképzett teljes legénységi tagok

Egyelőre még csak az orosz szerveren érhető el az ajánlat, ami a szovjet, német, amerikai és francia prémium tankokhoz ad egy teljes, több skillel rendelkező legénységet. Ebből persze azonnal következik, hogy szükséges lehet az átképzés, amit vagy a jól ismert utánképzési trükkel, vagy aranyért cserébe valósíthatsz meg. A megvásárolt legénységi tagok nulladik képessége a Testvériség (Brotherhood), ezért a női legénységi tagokhoz hasonlóan rendkívül könnyen halmozhatjuk velük az újabbnál újabb skilleket.

Jó irány ez?

Valódi hatása a játékmenetre nincs, sőt a kezdő, de tehetősebb játékosoknak hatalmas segítség, hogy gyorsabban tudjanak haladni. Mindazonáltal tény, hogy még tovább növeli a szakadékot a fizető és nem fizető játékosok között, aminek törékeny egyensúlyát olyan gazdasági elemek is veszélyeztetik, amik miatt a vigaszdíj rendszernek is lehet létjogosultsága.

Szerintetek a kezdő játékosokat bátorítja egy ilyen lehetőség, vagy inkább eltántorítja őket a WoT-tól?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.