Karrigan a Team Envy-t vezetheti ki a Majorre

Karrigan a Team Envy-t vezetheti ki a Majorre

A világ másik felén, de új csapatban játszik majd karrigan.

2018 utolsó napján már könnyen ki lehetett találni, mára azonban már biztos, hogy Finn "karrigan" Andersen az amerikai Team Envy csapatába fog játszani. Erre azok után került sor, hogy a 2018 őszi FACEIT Major London alatt mondhatjuk, hogy teljesen kiégett a FaZe csapata, karrigan visszalépett az irányítástól, és Niko volt az aki próbálta a siker felé vezető útra terelni a többieket.

Az EPICENTER versenyén kívül nem igazán jöttek az eredmények továbbra sem, így karrigan kispadra került és a FaZe továbbra is még be nem jelentett ötödik játékos nélkül áll. Ezzel szemben a dán irányító új csapatban fog játszani, –igaz nem hosszútávú szerződéssel csupán egy amerikai Minorra–, és ha továbbjutnak akkor az IEM Katowice Majorre szóló kölcsönbeadásról van szó. A Team Envy –bár nem ért ért még el átütő sikereket mióta teljesen amerikai felállással tértek vissza–, a Minoron mégis ott lesznek karrigan pedig az elköszönő Matt "Pollo" Wilson helyére fog beugrani.

Karrigan több, mint két évet játszott a FaZe zászlaja alatt; ez idő alatt számos premier eseményen és 4 Majorön irányította a csapatot, ami összesen 8 kupát jelentett a srácoknak, a jelenlegi felállás érkezésével pedig egy igazi sztárcsapat alakult ki, akik egy jó igazolással méltó ellenfelei lehetnek majd idén az Astralis-nak. Legközelebb január 22 és 26 között láthatjuk majd tehát karrigant és a Team Envy-t az amerikai Minor mérkőzésein, ahol a következő felállással vesznek részt:

  • Taylor "Drone" Johnson
  • Steven "reltuC" Cutler
  • Noah "Nifty" Francis
  • Josh "jdm64" Marzano
  • Finn "karrigan" Andersen (kölcsönjátékos)
  • Zachary "Eley" Stauffer (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!