Nemsokára kereskedési lehetőséggel bővül a Fallout 76!

Nemsokára kereskedési lehetőséggel bővül a Fallout 76!

Egy új funkció, amit jó eséllyel szeretni fognak a játékosok. 

Elég szomorú látni, hogy milyen mértékű negatív visszhangot keltett a Fallout legújabb része, ami átlagosan PC-n és PlayStation 4-en 53%, míg XBOX ONE-on 50% alatti (!) értékeléseket kapott a sajtó munkatársaitól, de a játékosok még náluk is szőrős szívűbbek voltak. Mindenesetre a Bethesda azóta igyekszik folyamatosan javítani a játékélményt, aminek egyik következő eleme lesz a kereskedési lehetőség implementálása. 

Kettős érzések és egyetlen játék - Fallout 76 játékteszt

Huzsi | 18/12/03 19:53 Nagyon nehéz megírni ezt a játéktesztet úgy, hogy a megfelelő érzéseket tudjam nektek átadni. Fallout rajongóként epekedve vártam, hogy mit hoz ki a cég az ötletből, miszerint többjátékos módot ültetnek az apokaliptikus világba. Egyetlen dolog biztos a Fallout 76 esetében, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot, részben nálam is.

Ami viszont röhejes, hogy a kiadó által kipakolt blogposzt mindent tartalmazott, csak azt nem, hogy mégis hogyan fog működni a játékosok által eddig is hiányolt funkció, ami akár azt is jelentheti, hogy nincs még meg a végleges, vagy éppen teljesen jól működő mechanizmus mögötte. Természetesen már ezerrel beindult a találgatás a rajongók részéről, így egyesek szerint szabadon kialakítható árstratégiával fog érkezni a kereskedési lehetőség, ahol akár saját boltot is nyithatunk majd magunknak. 

Egyúttal arra is fény derült, hogy az elkövetkező időszakban még milyen új tartalmak fognak bekerülni a játékba. Így aztán biztosan kapni fogunk hetente frissülő eventeket, új Vaultokat és új küldetéseket, valamint sokak örömére egy jóféle PvP módot is, ahol más játékosok ellen is bizonyíthatjuk rátermettségünket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!