Meditations: 365 nap, 365 ingyenes játék

Meditations: 365 nap, 365 ingyenes játék

A Meditations a 2019-es év minden napjára kínál nekünk egy ingyen játékot!

Egy egészen elképesztő vállalkozásba kezdett Rami Ismail, az indie közösség egyik ikonja. Több, mint 350 játékfejlesztővel együtt elindította a Meditations klienst, –ami minden egyes nap egy újabb ingyenes indie játékot kínál tálcán nekünk.

Az ötlet 2017-ben pattant ki Ismail fejéből, amikor az egyik reggel rájött arra, hogy a minimalista, puzzle játékok kiválóak arra, hogy elüssünk vele öt percet a reggeli készülődés közbeni pihenés alatt, egy ebédszünetben, vagy a lefekvés előtt. Ez a felismerés oda vezetett, hogy kurátorokat, fejlesztőket és támogatókat gyűjtött maga köré, akiknek a segítségével megalkotta a Meditations-t.

Rami Ismail

A launcher letöltése után máris hozzáférhetünk a kis, egyszerű és relaxáló játékokhoz, amiket minden nap frissít a rendszer, ezért minden nap új élményben lehet részünk. A nagyjából öt-tíz perces szórakozás eltérő nehézségi szinteken zajlik, ezért van, amit pillanatok alatt kipörgethetünk, de lesz olyan is, amin akár perceket is agyalni fogunk. Ismail szerint lesz olyan játék, ami felpörget és mosolyt csal az arcunkra, –de azzal is számolni kell, hogy a melankólia és a bánat is beköltözhet a szobánkba.

A játékok kizárólag az adott napon lesznek játszhatóak, ha esetleg elszalasztjátok valamelyiket, akkor egy évig kell várnotok újra, hogy feldobja a kliens. Ami biztos, hogy az összes játék fix lesz a rendszerben: nem adnak hozzá újabb elemeket és nem vesznek ki belőle semmit. 

A klienst Windowsra letölthetitek: ITT, OSX 10.12-re: ITT!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!