Az Epic kompenzációt ígért amiért túl hamar zárták le a 14 days of Fortnite küldetéseket

Fortnite - A cégnél egy kisebb kommunikációs baki léphetett fel, az ünnepi küldetéseket ugyanis a beharangozottnál hamarabb vették ki.

Az Epic Games az idei ünnepi időszakot elég jól kitalálta, úgy szórakoztatták két héten keresztül a játékosokat, hogy ők maguk is el tudtak menni egy hosszabb szabadságra. 14 napon át kaptunk hol könnyebb, hol macerásabb küldetéseket, amikkel bezsebelhettünk egy pár menő jutalmat. Ilyen volt például a hógolyó Toy, vagy épp a megfagyott Red Knight csákánya.

Azonban az egésznek a legelején az Epic Games azt ígérte, hogy a 14. nap elindulása után is lesz még néhány napunk arra, hogy befejezzük a még aktív küldetéseinket, –ám ennek ellenére tegnap már csak hűlt helyét találhattuk a megbízásoknak. Az event kezdetekor egészen pontosan január 3-4. magasságára tették a fejlesztők a záródátumot. Mivel elég nagy felháborodást váltott ez ki a közösségben, ezért az Epic gyorsan reagált, elismerték a hibájukat és azt ígérték, hogy azok a játékosok, akik legalább egy darab 14 Days Event küldetést megcsináltak, azok megkapják a 14. napért járó Equalizer Glidert.

Természetesen ez egy remek lépés az Epic Games-től, a legtöbb játékosnak valószínűleg ezt a Glidert nem sikerült megszereznie, és persze a csákány mellett ez volt a legértékesebb jutalom az esemény során.

A játékosok az ajándékot a közeljövőben kapják meg automatikusan a fiókjukra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!