Seized kifecsegte, hogy AdreN lesz a FaZe ötödik játékosa

Seized kifecsegte, hogy AdreN lesz a FaZe ötödik játékosa

Egyre valószínűbb tehát, hogy az egykori Gambit játékossal bővül a FaZe Clan.

Tegnap délután, a Natus Vincere és Gambit csapatát is megjáró Denis " seized " Kostin tartott élő közvetítést Twitch csatornáján, melyből megtudhattuk, hogy szinte már borítékolható az a tény, miszerint Dauren " AdreN " Kystaubayev lesz a FaZe ötödik játékosa.

Az alábbi klipben seized honfitársa, hooch kérdezi meg: "Ki lesz a FaZe ötödik játékosa?", melyre seized azt válaszolja, hogy AdreN, –ráadásul hooch még vissza is kérdezett, hogy biztos-e, melyre seized igennel felelt. Nemrégiben a FaZe norvég játékosa, rain is beszélt már arról, hogy tervben van az AdreN-nel történő közös játék, a végleges leigazolás azonban még csak szóba se jött. Bár hivatalos bejelentés nem érkezett az amerikai szervezettől, a csapat titkon már biztosan rendelkezik fix ötödik játékossal, hiszen január első napjáig kellett leadni a csapatoknak végleges felállásukat a soron következő IEM Katowice Major tornájára.

Érdekes egyébként az is, hogy az egykoron még olofmeister helyett beugró Xizt szóba sem jött, –hiszen ő is irányító–, ráadásul az ő segítségével sikerült megnyerni az IEM Sydney tavalyi versenyét is. Leigazolás szempontjából azonban a kazah tűnik könnyebb falatnak, hiszen ő december eleje óta szabadúszó, míg a svéd jelenleg a fnatic csapatát erősíti. Rain honfitársa, cromen, –aki szintén segítette már ki a FaZe csapatát olofmeister helyén– természetesen szóba sem jöhetett annak ellenére, hogy a norvéggal az ESL One Belo Horizonte versenyét sikerült behúzniuk. Most egy irányítóra van szüksége a FaZe-nek, így ebből a szempontból is jó választásnak tűnik AdreN, arról nem is beszélve, hogy egy egyszeres Major torna MVP címmel rendelkező játékosról beszélünk.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!