Két régi klasszikus tért vissza az Unvaulted LTM-be

Két régi klasszikus tért vissza az Unvaulted LTM-be

A régi motorosoknak valódi nosztalgia, az új játékosoknak pedig tökéletes történelemóra ez a játékmód, –ami most újabb két régi eszközzel gazdagodott!

A Fortnite ünnepi LTM-ei között igen nagy sikert aratott az Unvaulted LTM, melynek lényege, hogy sok olyan tárgy érhető el benne, amiket az alap játékmódból már eltávolítottak. Ilyen például a Suppressed SMG, a Tactical SMG vagy épp a Bouncer pad.

Az Epic egy Reddit posztban jelezte, hogy a játékmód eszközkészletében változás történt: kivették a Boom Boxot, és betették a Revolvert, illetve a füstgránátot.

Unvaulted LTM Changes from r/FortNiteBR

A füstgránátot még a v3.3-as frissítés során vaultolták nemes egyszerűséggel azért, mert senki sem használta. Az építés segítségével a füstnél is tökéletesebb fedezéket hozhatunk létre futás közben is, így ennek az eszköznek nem volt túl sok létjogosultsága a játékban, és lássuk be, ez a mai napig nem változott. Bár alig használta bárki is, a vault után meglepően sok játékos kezdte el hiányolni, és reménykedtek benne, hogy egyszer majd visszatér. Nos, most újra itt van, úgyhogy vesse be bátran, aki szeretne.

A másik régi-új üdvöske a Revolver, ami a v5.40-es frissítésnél távozott a játékból. Félig-meddig az ő helyére érkezett később a Six-Shooter, bár a valóságban teljesen másképp működik a két fegyver. A Revolverrel többek között nem lehet sorozatlövést végrehajtani, ellenben másfélszer akkora sebzést okoz egy találata. A fejre mért lövés igen fájdalmas tud lenni vele.

Én magam Revolverrel nem találkoztam abban a mérkőzésben, –ahol megnéztem hogy tényleg fellelhetőek-e az eszközök–, füstgránát azonban jött velem szembe, ahogy az a képen is látható.

Aki szeretné, próbálja ki addig, amíg nem változik ismét az LTM-ek listája! Jó játékot!

UPDATE

A Revolver mégsem került vissza a játékba, a folyamat során probléma ütköztek. A jövőben, –ha ez a játékmód újra elérhetővé válik–, más vaultolt fegyverekkel is fel fogják turbózni.

Card

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!