Megújult a Zoo Lock: dog legendig mászott vele

A nerfek után ismét előkerült a Zoo Lock, amit kezdett visszaesni a számok alapján! A Hearthstone tartogat még meglepetéseket.

A "post nerf" korszakban egyértelműen a Hunterek és Paladinok uralkodnak a győzelmi arányok tekintetében, de népszerűségben már csak egy class van talpon a vidéken.

Valamivel fel kell venni a versenyt a Hunterekkel szemben, ezért az amerikai profi leporolta a Zoo Lockos üveget, kivette belőle a Heal Zoo változatot és jó messzire hajította. A gyógyító lapok helyére bepakolta a Deathrattle effekttel rendelkezőket és meg sem állt vele legendig. Mutatjuk a megújult Zoo Warlockot!

dog's Legend Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GBK8E980C9v0Cj4IDDTD7Bc4H2QexCMIIq8IC68IC8tAC0eECieIC3IYDxIkDAA==

A Scarab Egget és a Devilsaur Egget valamivel fel kell törni, erre szolgál a Sanguine Reveler, a Grim Rally és közvetett módon a Defender of Argus és a Dire Wolf Alpha , amik messze nem olyan erősek, mint a kiváló Power Overwhelming volt anno, de a célnak mindegyik megfelel. A taktika visszatért a gyökereihez: nem kell kombókban gondolkozni, egyszerűen mindent tegyél ki minél gyorsabban a kezedből és Leeroy-jal fejezd be a mérkőzést!

A sok Deathrattle lény önmagában nem sokat ér, de annyi lehetőségünk van erősíteni és megölni a saját minionjainkat, hogy nagyon kevés alkalommal lassul be a pakli annyira, hogy az a biztos vereséget eredményezi. Nem kell foglalkozni azzal, hogy sérül az arcunk, a Flame Impek, Kobold Librarian és a Hero Power miatt, mert ha egyszer sikerül megállítania az ellenfélnek a rohamunkat, akkor általában fixen elvesztjük a meccset függetlenül attól, hogy éppen mennyi életerőn vagyunk mi és a szemben álló fél.

Körbe kell játszani a Defile-t, Hellfire-t, Duskbreakert és más leszedéseket, de néha muszáj pusholni és bízni benne, hogy nem lesz megoldás az asztalra. A Deathrattle lények segítenek abban, hogy a nagyobb területi sebzések után is maradjon boardunk, de néha még ez is kevés lesz. Nehéz pakli, mert rengeteg döntésünk van a mérkőzések elején, de olcsósága, gyorsasága és az újdonság varázsa miatt ajánlott mindenkinek, a Heal Zoo-t viszont hanyagoljátok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!