Kiszivároghatott a HLTV 2018 Top 20-as listája

Kiszivároghatott a HLTV 2018 Top 20-as listája

Az eddigi nevek alapján valós rangsor is lehet a kiszivárgott lista.

Valde nyitotta meg a HLTV 2018-as esztendőre vonatkozó top 20-as listáját és ahogy olvashattátok korábban, sokak nem értették és nem is tartották jogosnak a 23 éves dán játékos ennyire előkelő helyezését, ő azonban mindenkit megnyugtatott, hogy 2019-ben 110%-on fog pörögni. Azóta további 3 játékosról rántották még le a leplet, ropz, rain és autimatic után ma már a 16. helyezett játékost várjuk.

Ők voltak a legjobbak idén! - Elindult a HLTV Top 20

Január elsejétől kezdve 20 napon át kapjuk majd a neveket, akik 2018-ban a legjobbak voltak a HLTV szerint.

Lehet azonban, hogy máris tudjuk nem csak a következőt, de az egész top 20-as lista mezőnyének kilétét, ugyanis napvilágot látott egy kép amin az EVP és MVP díjak, valamint az egyéni legjobb és az átlag HLTV 2.0 értékelések alapján egy teljesen kialakult névsort láthatunk 2018 legjobbjairól. Ez persze lehet teljesen fan made is, ugyanakkor ha az első négy név után ma délután KRiMZ fogja elfoglalni a 16. helyet, akkor nagy valószínűséggel valóban az igazi névsor kiszivárgott példányáról beszélhetünk. Ezek szerint pedig, az immáron két éve első helyezett coldzera a legjobb 10 közé sem fért be, az első helyért zajló, barátságokat szétromboló s1mple vs. device csata mérlege pedig a dán játékos felé billent.

Természetesen célszerű fenntartásokkal kezelni ezt a kiszivárgott képet, egyes fogadó irodáknál például ahogyan meccsekre, úgy a HLTV top 20-ra is lehet fogadni, így elég nagy baklövés lenne, ha ez a kép valóban a teljes valóságot fedné.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!