15 perces videón az Anthem egyik teljes küldetése

15 perces videón az Anthem egyik teljes küldetése

A játékmenet mellett három kaszt sajátosságaiba is betekintést nyerhetünk.

Kevesebb, mint két hónap választja el az izgatott rajongókat az EA és a BioWare következő nagy dobásától, ami manapság már rendhagyónak számít. Nem egy jól ismert cím sokadik folytatása, hanem egy teljesen új IP, vagyis az Anthem. Sokan kritizálták a remek szerepjátékok által megismert BioWare csapatát amiért megint nem egy klasszikus RPG készül a berkeikben, jelen sorok írója is bármit megadott volna mondjuk egy új Star Wars: Knights of the Old Republic felvonásért, de be kell valljam, az Anthem egyre inkább tűnik érdekes –sőt, egyenesen remek– játéknak.

Egyre közelebb is kerülünk a játék megjelenéséhez, az EA pedig rákapcsolt a marketingre; most egy teljes küldetést is végignézhettek a programból elejéből. A Lost Arcanist főleg a harc és a repülés, de a játékban szereplő többi lehetőség bemutatására is szolgál, –egyfajta tutorial küldetés, aminek 15 percéből az Interceptor, Storm és Colossus kasztok képességeit is szemügyre vehetjük. 

Ne feledjétek, hogy a február 22-én esedékes megjelenés előtt két alkalmunk is lesz kipróbálni a játékot, január 25-27 között az Origin Access előfizetői, míg február 1-3 között bárki kipróbálhatja majd magát az Anthem világában PC-n, XBOX ONE-on és PlayStation 4-en.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!