Seized új szervezet élén tér vissza a profi CS:GO-ba

Seized új szervezet élén tér vissza a profi CS:GO-ba

2018 saját bevallása szerint is élete legrosszabb éve volt, az új évet pedig rögtön egy új csapattal köszönti.

Denis "seized" Kostin nem sokat hallatta magát tavaly, közel 4 évig erősítette a Na'Vi csapatát, majd 2018-ban a Gambit színeiben tűnt fel, –de ahogy korábban az ukrán csapatban sem, úgy itt sem tudott igazán maradandót alkotni. Persze nem azt mondom, hogy ahová seized megy ott sok jóra ne számítsunk, de sajnos a Gambit-hez is pont a legrosszabb időszakban ugrott be.

2019-ben azonban egy teljes új csapattal, de ismerős nevekkel tér vissza, –és nem kisebb fába vágják fejszéjüket kezdésnek, mint az IEM Katowice CIS Minor. A csapat pedig nem más, mint a Runtime.gg, egy német szervezet, aki most CIS felállással ugrik fejest a profi CS:GO világába.

Ez a felállás nem egy újkeletű dolog: UnderPressure név alatt 2018 ősze óta játszanak együtt olyan veteránokkal a soraikban, mint starix vagy hooch. Kíváncsian várom, hogy a jelenleg Berlinben bootcamp-en lévő csapat az új szervezet színeiben mire lesz képes, a CIS Minor remek lehetőség lesz számukra, hogy egycsapásra berobbanjanak az új név alatt.

A Runtime.gg új felállása tehát:

  • Dmitry "hooch" Bogdanov
  • Denis "seized" Kostin
  • Sergey "starix" Ischuk (irányító)
  • Nikolaj "kalinka" Rysakov
  • Alexander "scoobyxie" Marynych
  • Vadim "MSE" Zimin (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!