Íme az eddigi legbetegebb Creative mód alkotás: a labirintus

Íme az eddigi legbetegebb Creative mód alkotás: a labirintus

A készítők sajnos nem osztottak meg túl sok anyagot az építményükről, ám már ez a kevés is elég ahhoz, hogy elhűljünk!

Már jól tudjuk, hogy a Creative mód megérkezése egy új fejezetet nyitott meg a játék életében. A közösség zseniális dolgokat kezdett el alkotni, ez pedig annak a szinte korlátlan lehetőségnek köszönhető, amit ez a mód nyújt. Egy magyar páros például editelő versennyel állt elő nemrég; ha még nem láttátok, akkor lessetek rá.

Van azonban a világon másik három játékos, akiknek a munkája egyértelműen a legjobbak közé tartozik. Időt és energiát nem sajnálva egy hihetetlenül részletes labirintust hoztak létre.

Sajnos ez az egyetlen elérhető kép a pályáról, –illetve egyelőre megosztókód sem tartozik az építményhez, ehhez ugyanis az Epic által elismert content creatornak kell lenni, ez pedig egy picit időigényes folyamat. A három játékos; Zesv, Noble és Alarm egy labirintus battle royale-t alkottak meg, de természetesen önálló szórakozáshoz is kiváló, ugyanis kijutni belőle egy valódi vesszőfutás lehet.

Pontosan nem írták le a készítői, hogy mennyi időt is dolgoztak vele, de szinte biztos, hogy nemcsak egy délután alatt dobták össze a falaknak ezt a már ránézésre is összetett rendszerét. A legszebb az egészben pedig az, hogy mindössze 51 ezer memóriát használ az egész, így egy minimális csökkentéssel akár a BlockParty eventen is részt vehetnének vele. Ez azért egy igen egyedi és félelmetes részlete lehetne a BR mód térképének.

Nagyon reméljük, hogy a srácok hamarosan fognak kapni jogot a kódkreálásra, ez a pálya ugyanis annyira beteg, hogy mindenképp nyomnánk rajta pár kört. Viszont amíg ez megérkezik, érdemes ránézni egy másik zseniális munkára, ami egy újabb CoD MW2 pályát, Favelát eleveníti meg. A készítő, Stab Mixer szintén nem tudott kóddal szolgálni, videóval azonban igen!

Ti miket alkottatok már a Creative módban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!